Zbuloni

Shtysë e sportivitetit të Renault MEGANE-s së ri! Zgjedhni pamjen e eksterierit dhe dizajnin e enterierit të inspiruar nga version GT. Ndërsa zgjedhje e motorit, është e juaja.

Dizajn ekskluziv ieksterierit

Mbrojtësi i përparëm me spoiler dhe dhe rrjetë specifike përfutje të ajrit në pjesën e poshtme, mbrojtësi i pasëm me difuzer, bandazhe specifike 17” dhe 18”, ngjyrë blu çeliku, elemente decorative ngjyrë të errët metalike, etiketa GT-Line anash dhe pas… Joshuni na Renault MEGANE i ri GT-Line.

Enterier specifik

Zbuloni enterierit e tij sportive në lartësinë e pritshmërive tuaja. Ulëset me mbështetëse të integruara të kokës me përforcime lëkure, timon specifik GT-Line, ambient specifik blu “vollubilis”, inserte blunë panelin e kontrollit me etiketa GT-Line… Një inovacion i vërtetë, gati përtë marrë urdhra.

Zgjidhni motorin tuaj

Zgjedhni motorin e duhur për ju. Ju mund të kombinoni Renault MEGANEN e ri GT-Line me shumicën e motorëve Renault MEGANE.* Kështu ju përfitoni nga gjenerata e fundit e motorëve dizel dhe me benzinë.*Varësisht prej shtetit