Zgjedhni kualitetin gjer në detajet më të vogla

Renault MEGANE i ri, përkushtim për detajet

Ekipet tona kanë bërë çmos që çdo pjesë e pajisjeve, çdo detaj të jetë reflektim i rafinimit që ne kemi dashur ta arrijmë me Renaul tMEGANE. Brenda dhe jashtë, kualiteti është aty.

Shijoni mbarimet eenterierit

Në brendinë e Renault MEGANE, dizajnerët tanë i kanë kushtuar një vëmendje të posaçme detajeve. Një mjeshtri dhe maturi për tu admiruar e dekoratave të kromit në konsolë, rreth panelit të kontrollit, në vrimat e ajrimit. Finesë ngado, ngado që të shikoni.

…homogjeniteti i materialeve të zgjedhura

Ndiheni mirë? Nuk është koincidencë. Vazhdimësia e materialeve të përdorura në panelin e kontrollit, në mbështetëset në dyer dhenë konsolë, krijon një atmosferë kualiteti në bord.

...tapiceri me qepjeelegante

Për t’i bërë ulëset, ne kemi vendosur të përdorim materialetë ngrohta dhe moderne. Ju mund të zgjedhni mes 5 opsioneve të tapicerisë, përfshi ulësen e shoferit me masazhë. Eksperienca jonë është prezente në çdo vegëz. Synimi jonë: t’ju ofrojmë kualitet të lartë.

...dhe timoni melëkurë të rafinuar.

E shijoni prekjen e timonit të Renault MEGANE-s të ri nëduart tuaja? Edhe kjo, nuk është e rastësishme. Ai është i mbështjellur me lëkurë të butë dhe rezistente Nappa. Ju nuk do ta lëshoni atë nga duart!