Flottes

Flota
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Renault TALISMAN, i bërë për profesionistë

Profesionist? Renault TALISMAN është bërë edhe për ju. Dizajni i tij i veçantë dhe elegant, niveli i lartë i mbarimeve, rehatia…gjithçka është dizajnuar në funksion të mirëqenies suaj dhe pasagjerëve.
Inxhnierët tanë e kanë pajisur Renault TALISMAN-in me një mori inovacioneve teknologjike të integruara. Me MULTI-SENSE ju mund të përzgjedhni stilin tuaj të vozitjes dhe atmosferen e ambientit të brendshëm. Me R-LINK 2 ju do të keni më të mirën nga sistemet e aplikuara multimetiale në botën automobilistike. Bëni rrugë me qetësi shpirtërore. Renault TALISMAN gjithashtu është i pajisur me pajisje pasive dhe aktive të sigurisë. Gjeneratae re e ndihmes në vozitje (ADAS) si tempomati adaptiv, mini ekrani mbi panel të kontrollit, vërjetjet e sigurisë, ju shoqërojnë në të gjitha udhëtimet tuaja.