Appréciez l'efficience moteur de Renault TALISMAN

Përjetoni motorët efikasë të Renault TALISMAN
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motorët Energy TCe150 & 200

Përvetësoni vozitje dinamike dhe përjetoni njdjësi të reja. Motorët Energy TCe 150 dhe Enegy TCe 200 janë të pajisur me ndërrues 7 marshës EDC me friksion të dyfishtë për të ofruar reagim dhe fleksibilitet në çdo shpejtësi. Falë teknologjisë së përftuar nga Formula 1, inxhinierët tanë kanë arritur që të limitojnë konsumin e karburantit dhe emetimin e CO2 të këtyre motorëve. Ju do të shijoni rehatinëdhe reduktim të shpenzimeve për 100% kënaqësi.