Roulez technologique

Rendi teknologjik
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teknologjitë e integruara të asistencës në vozitje

Renault TALISMAN shkon më larg se të qenit mbrojtës i juaji, ai edhe ju paralajmëron për rreziqet. Nga që gjithmonë është më mirë të parandalosh se të shërosh, ekspertët tanë kanë ndërtuar një sistem që ju alarmon për të evituar aksidentet. Disa, madje, edhe veprojnë në vend të jush!
-Vërejtja e ndërrimit të korsive (LDW)-Vërejtja e distancës së sigurisë (DW)-Alarmi i këndit të vdekur (BSW)-Vërejtja e tejkalimit të shpejtësisë (OSP)-Asistenca e parkimit para, pas dhe anash-Kamera në pasqyrë (RVC)-Easy Park Assist (EPA)-Ndërrimi automatik i dritave të gjata/tëshkurtëra-Tempomat adaptiv (ACC)-Frenimi emergjent aktiv (AEBS)