Design : jouez la carte de la séduction

Zbuloni dizajnin e tij agresiv dhe të gjallë
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zbuloni dizajnin e tij agresiv dhe të gjallë

Laurens van den Acker, Drejtor i Dizajnit Industrial në Renault, prezenton tiparet karakteristike të dizajnit të Renault TALISMAN. Një përzierje e shkëlqyer e sensualitetit dhe pjekurisë.