MULTI-SENSE : vivez pleinement la route

MULTI-SENSE: Përjeto rrugën plotësisht
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Personalizoni përvojën e vozitjes suaj me MULTI-SENSE

Zgjedhni mes 5 modaliteteve të vozitjes të ofruara nga sistemi eksluziv MULTI-SENSE: Komfort, Sport, Eco, Neutral dhe i Personalizuar.
Me modalitetin Komfort (Comfort), amortizimi i rregulluar u jep më shumë fleksibilitet, funksionii masazhit në ulëse aktivizohet dhe kështu drejtimi i veturës bëhet më i butë.Në modalitetin Sport rrite treagimi i motorit. Bashkë me 4CONTROL, ky modalitet ju ndihmon që të keni manovrim sa më të mirë në rrugë. Drejtimi dhe amortizimi janë të shtrëguar për kontroll preciz të trajektores suaj në rrugë. Ndërruesi bëhet më i mprehtë që t’i përgjigjet shpejtë dhe saktë manovrimeve tuaja. Në modalitetin Eco, reagimi i motorit është i përshtatur, ingranazhet e ndërruesit bëjnë punë më tëbutë dhe butësisht bëhet edhe rritja e shpejtësisë. Konsumi ulet në shkallë të konsiderueshme.Në modalitetin Neutral, vetura ju ofron një konfigurim normal vozitjeje.Modaliteti iPersonalizuar (Custom), ju mundëson konfigurimin e MULTI-SENSE sipas preferencave tuaja.