Brendësi komode

Brendësi komode
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brendësi komode

Trafic e re me një gamë të plotë të pajisjeve të reja ju ofron komoditet optimal. Besueshmëria e sistemit të navigimit Carminat TomTom ® kursen kohën në udhëtimet tuaja . Dekoroni hapësirën ​​tuaj në kabinë: për zotërimin e sistemit të navifimit në distancë është parashikuar vend i veçant për vendosje, për dokumentet tuaja aty është sirtari i formatit A4 në instrument ekranin, ndërsa sirtaret në mes të konsolës mundësojn përdorimin edhe të hapësirave më të vogla. Ajri i kondicionuar automatik siguron një qëndrim të këndshëm në kabinë . Rregullatori dhe kufizuesi i shpejtësisë kujdeset për shpenzimet tuaja .