Trafic passenger

Trafic passenger
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trafic passenger

Trafic Passenger mund të strehojë deri në 9 atletë , muzikantë ose të rinj me pushime me bagazhet e tyre , duke i lënë shumë hapësirë ​​për knaqësi dhe shijuar udhëtimin komod. Pajisjet dhe komoditeti në automjet janë drejtuar për nga njëvolumiteti: forma përfundimtare elegante, ajër te kondicionuar automatike , sedilje të rehatshme , shumë sirtare magazinimi , sisteme multimediale dhe navigimi të brezit të ri ... të gjitha për turne në grup që sjellin kujtime të paharrueshme .