te reja

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault

PrintSend to a friend

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault lidhur me paraqitjen ne revisten e makinave18.02.2013.

• Në edicionin e shkurtit të revistës L'Automobile Magazine u botua njoftimi i 100 makinave më të besueshme dhe në listë u vendosën 100 modele të 25 markave të ndryshme.
• Shtatë modele të Renault në kategorinë e tyre renditet në mesin e tre më të mirëve, ndërsa modelet e tjera Renault renditen mes 10 më të mirëve.
• Këto rezultate të shkëlqyera janë fryt i punës dhe përpjekjeve që janë bërë në vitet e fundit në Renault për të vazhduar të sigurt nivelin më të lartë të qëndrueshmërisë dhe besueshmërisë së automjeteve të saj.
• Klasifikimi i revistës L'Automobile Magazine nuk njeh vetëm arritjet individuale të modeleve, por edhe nëse ka një përmirësim të përgjithshëm dhe të qëndrueshme në cilësinë dhe besueshmërinë e të gjitha modeleve të Renault.
Në maj të vitit të kaluar, në raportin e referencës së ADAC, Pannenstatistik Tëingo dhe Megane morën vlerësimin "i shkëlqyer" për cilësinë e shfaqur gjatë katër viteve të fundit.

Lista e L'Automobile Magazine Top 100 konfirmon këtë prirje, pasi Tëingo edhe një herë ka marrë vlerësimin më të lartë të nivelit "të shquar" të besueshmërisë, ndërsa Megane dhe Megane Coupe fituan në kategoritë e tyre duke ndarë vendin e parë.

Me cilësinë e modeleve tona gjenetike të projektimit Scénic, Grand Scénic, Laguna dhe Laguna Coupe në kategoritë e tyre përkatëse fituan vendin e dytë.

Clio III është makina e parë e një epoke të re fokusuar në sigurimin e cilësisë, e cila filloi në vitin 2005 ku u rendit në mesin e tre të parëve.

Besueshmëria është bërë kult i Renault, sepse të gjitha modelet, gradualisht, u vendosën në mesin e më të mirëve sipas studimeve të pavarura, të anketave mes përdoruesve dhe raporteve të shtypit në shumë vende.

Këto rezultate janë fryt i programit të sigurimit të cilësisë, e cila është kryer në Renault prej disa viteve. Zbatimi i këtij programi u prezantua në nivel global, në çdo fabrikë, në çdo shtet. Të gjitha fabrikat e Renault nëpër botë tani janë duke punuar sipas standardeve të njëjta. Zbatimi rigoroz i Sistemit të Prodhimit Renault (SPR) për të prezantuar kërkesat për cilësinë në prodhimin në masë të modeleve të ndryshme. Renault e ka arritur këtë me anë të një përmirësimi të qëndrueshëm në besueshmërinë dhe qëndrueshmëria është një pjesë thelbësore e projektimit dhe prodhimit të çdo automjeti Renault.