Rreth nesh

Grupi

PrintSend to a friend

Strategjia


Në bazë të Marrëveshjes së Renault të vitit 2009, Renault ka zbatuar strategjinë kosto-efektive.
Në bashkëpunim me Nissan-in, Renault Group renditet ndër të parët në industrinë e makinave.

Strategjia e detajuar

Figurat kryesore


Prodhimi në botë, vëllimi i shitjeve, rrjetet tregtare në botë, fitimet, numri i të punësuarve...
Zbuloni shifrat kyçe të operacioneve të Grupit në vitin 2010

Mësoni më shumë në faqen www.renault.com

Të punosh për Renault


Duke punuar në Ranault do të thotë të marrësh pjesë në zhvillimin e një prej aktorëve kryesorë në tregun botëror të makinave.
Dhe duke bërë këtë, personalisht je zhvilluar dhe ke ecur përpara.