RRETH NESH

Historia e Renault


Filloi aventura industriale e Louis Renault 1898... Suksesi i makinave 4CV...
Fitore në Formula 1... Aleanca Renault-Nissan...
Njihni historinë e zhvillimit të Grupit Renault dhe fazat kryesore të tij.

Historia e Renault
Filloi aventura industriale e Louis Renault 1898... Suksesi i makinave 4CV...
Fitore në Formula 1... Aleanca Renault-Nissan...
Njihni historinë e zhvillimit të Grupit Renault dhe fazat kryesore të tij.

MAKINA E NJOHUR


4 CV, Renault 5, Renault Dauphine ... ka lënë shenjën e tij në historinë motorike të këtyre makinave të famshme. Mbledhur nën “koleksioni Renault”, kjo trashëgimi tregon inovacion, sukses dhe sfida me të cilat përballet e ardhmja e markës.

Koleksioni I makinave te njohura nga historia e Renault gjendet ne www.renault.com

MAKINA E NJOHUR
4 CV, Renault 5, Renault Dauphine ... ka lënë shenjën e tij në historinë motorike të këtyre makinave të famshme. Mbledhur nën “koleksioni Renault”, kjo trashëgimi tregon inovacion, sukses dhe sfida me të cilat përballet e ardhmja e markës.

Koleksioni I makinave te njohura nga historia e Renault gjendet ne www.renault.com

ARTI DHE FILMI


Si bashkëpunëtor i kinemasë për më shumë se 100 vjet, Renault ka krijuar një koleksion të artit modern nga 1967 në 1985, e cila përfshin më shumë se 300 punime ...

Fllimisht partneriteti

ARTI DHE FILMI
Si bashkëpunëtor i kinemasë për më shumë se 100 vjet, Renault ka krijuar një koleksion të artit modern nga 1967 në 1985, e cila përfshin më shumë se 300 punime ...

Fllimisht partneriteti