te reja

TWINGO: BEN NJEZET VJEC!07.11.2013.

Twingo - "një makinë që nuk ka ekzistuar", - këtë vit feston ditëlindjen e saj të njëzetë. Kur u prezantua, Twingo ka kënaqur botën me dizajnet e guximshme, koncept inovator dhe qëndrim të gjallë, dhe ka shitur deri tani më shumë se dy milionë kopje.


Mesoni me shume …

TWINGO: BEN NJEZET VJEC!

07.11.2013.

Twingo - "një makinë që nuk ka ekzistuar", - këtë vit feston ditëlindjen e saj të njëzetë. Kur u prezantua, Twingo ka kënaqur botën me dizajnet e guximshme, koncept inovator dhe qëndrim të gjallë, dhe ka shitur deri tani më shumë se dy milionë kopje.


Mesoni me shume …

Alpina në krye të Evropës03.10.2013.

• Sezonin e parë, Alpina, pas kthimit në pistë, e përfundoi garën duke fituar European Le Mans Series 2013!
• Alpina A450 dhe pilotët Pierre Ragues dhe Nelson Panciatici fituan titullin e kampionit evropian në Hungari dhe me dy vende më shumë fituese – 35 vjet pas fitores së Alpine A442B me ekuipazhin Didier Pironi dhe Jean-Pierre Jaussaud në garën 24 orë të Le Man në vitin 1978 .
• Në garën e vitit të kaluar, mbushur plot me njerëz, në xhiron e jugut të Francës, Paul Ricard, ekipi i Signatech-Alpine fitoi vendin e katërt.


Mesoni me shume …

Alpina në krye të Evropës

03.10.2013.

• Sezonin e parë, Alpina, pas kthimit në pistë, e përfundoi garën duke fituar European Le Mans Series 2013!
• Alpina A450 dhe pilotët Pierre Ragues dhe Nelson Panciatici fituan titullin e kampionit evropian në Hungari dhe me dy vende më shumë fituese – 35 vjet pas fitores së Alpine A442B me ekuipazhin Didier Pironi dhe Jean-Pierre Jaussaud në garën 24 orë të Le Man në vitin 1978 .
• Në garën e vitit të kaluar, mbushur plot me njerëz, në xhiron e jugut të Francës, Paul Ricard, ekipi i Signatech-Alpine fitoi vendin e katërt.


Mesoni me shume …

Renault në Frankfurt fitoi pesë çmime makinash në kategorinë për dizajnin e huaj për konceptin e makinave dhe hapësirën e brendshme03.09.2013.

Juria e Konkursit të Markave të Makinave në hapjen e ekspozitës ndërkombëtare të makinave në Frankfurt, Renault mori pesë çmime. Clio, Captur dhe Zoe fitoi çmimin për dizajn e jashtëm, makinën e konceptuar Alpina A110-50 në kategorinë "koncept" dhe hapësira e brendshme e Renault ka fituar çmimin Red Dot për projektimin e hapësirës së ekspozitës.


Mesoni me shume …

Renault në Frankfurt fitoi pesë çmime makinash në kategorinë për dizajnin e huaj për konceptin e makinave dhe hapësirën e brendshme

03.09.2013.

Juria e Konkursit të Markave të Makinave në hapjen e ekspozitës ndërkombëtare të makinave në Frankfurt, Renault mori pesë çmime. Clio, Captur dhe Zoe fitoi çmimin për dizajn e jashtëm, makinën e konceptuar Alpina A110-50 në kategorinë "koncept" dhe hapësira e brendshme e Renault ka fituar çmimin Red Dot për projektimin e hapësirës së ekspozitës.


Mesoni me shume …

Modelet Megane marrin elemente te familjes se makinave Renault me dizajnit te ri16.09.2013.

Familja e modelit Megane e zbulon pamjen e saj të re vetëm disa ditë para prezantimit në sallonin ndërkombëtar të makinave në Frankfurt.


Mesoni me shume …

Modelet Megane marrin elemente te familjes se makinave Renault me dizajnit te ri

16.09.2013.

Familja e modelit Megane e zbulon pamjen e saj të re vetëm disa ditë para prezantimit në sallonin ndërkombëtar të makinave në Frankfurt.


Mesoni me shume …

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault18.02.2013.

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault lidhur me paraqitjen ne revisten e makinave


Mesoni me shume …

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault

18.02.2013.

Besueshmëria e njohur e automjeteve Renault lidhur me paraqitjen ne revisten e makinave


Mesoni me shume …