SHERBIMET E SERVISIMIT

Motrio

PrintSend to a friend

MIRË SE VINI NË MOTRIO !


Mark Motrio është markë e Renault të pjesëve të këmbimit dhe materialeve të konsumit për të gjitha markat e prodhuesve të automjeteve evropiane.

Marka Motrio është themeluar në vitin 1998 . Motrio ka filluar me punë në Francë dhe Itali dhe së shpejti më pas u përhap në Gjermani , Spanjë dhe Portugali . Sot gjëndet në 35 vende të botës.

Marka Motrio ofron një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit për marka të ndryshme të një fokus të veçantë dhe ka për qëllim automjetet më të vjetra se 5 vjet.

Marka Motrio përfaqëson një grup të pjesëve të këmbimit për marka të ndryshme të makinave . Aktualisht marka Motrio përfshin mbi 6.000 numra të katalogut të shtrirë në 40 grupe të produkteve . Ky numër është në rritje çdo ditë me zhvillimin e markës Motrio dhe zgjerimin e gamës së produkteve të markës.

Disa nga grupet e prodhimeve që mbulohen nga marka Motrio janë filtrat , frenat , vaj motori, bateri , ndezësit, llambat, fshirëset , amortizatorët , pompat e ujit , lidhëset...

Në vitin 2010. Renault është një nga prodhuesit e parë automobilistik në botë që nxorri ne treg gomat e saj me markën Motrio lancimi i së cilës ishte shumë i suksesshëm duke rezultuar në shitjen e mbi një milion njësi të gomave Motrio për 2 vjet.
Oferta e pasur Motrio të produkteve që mbulon pothuajse të gjitha modelet e markave të automjeteve evropiane , thjesht marka Motrio është përshtatur pritshmërive të konsumatorëve.

Oferta e përgjithshme e pjesëve të këmbimit Motrio i përket rregullores së rreptë që garanton cilësinë e pjesëve dhe sigurinë e automjeteve prapa së cilës qëndron Renault.