SHERBIMET E SERVISIMIT

RIPARIMET NE SERVISIN E RENAULT

Renault ju ndihmon, ju këshillon dhe ju mundëson të përdorni ekspertizën e saj në qoftë se keni nevojë për të riparuar makinën tuaj .


Çfarë duhet të bëni në rast aksidenti trafiku?


Shiko se çfarë Renault ju këshillon në mënyrë që të shmangni të gjitha kurthet : një raport mbi aksidentin në trafik , cilësinë e riparimeve , të drejtat tuaja ...
Mëso më shumë ...

Çfarë duhet të bëni në rast aksidenti trafiku?
Shiko se çfarë Renault ju këshillon në mënyrë që të shmangni të gjitha kurthet : një raport mbi aksidentin në trafik , cilësinë e riparimeve , të drejtat tuaja ...
Mëso më shumë ...

Riparimet karrocerisë:


Zbuloni atë mbi të cilën është e bazuar shërbimi mbi karrocerinë i Renault-it: cilësi , shpejtësi dhe shërbimet e ofruara për klientin .
Mëso më shumë ...

Riparimet karrocerisë:
Zbuloni atë mbi të cilën është e bazuar shërbimi mbi karrocerinë i Renault-it: cilësi , shpejtësi dhe shërbimet e ofruara për klientin .
Mëso më shumë ...

Riparimet mekanike:


Zbuloni se në cfarë është e bazuar shërbimi Renault për riparimet mekanike : cilësi , shpejtësi dhe shërbimet e ofruara për klientin.
Mëso më shumë ...

Riparimet mekanike:
Zbuloni se në cfarë është e bazuar shërbimi Renault për riparimet mekanike : cilësi , shpejtësi dhe shërbimet e ofruara për klientin.
Mëso më shumë ...