Update cookies preferences
Renault CAPTUR-i i Ri

Të dhënat teknike

Përmasat në (mm)

Përmasat kryesore në (mm)
Gjatësia totale                                         4227           
Gjerësia totale me pasqyra/me pasqyra të palosura                          1797 / 2003      
Lartësia pa ngarkesë                               1576      
Lartësia me derën e bagazhit hapur                               2041      
Hapësira për gjunjë në rreshtin e dytë                                221      
Gjerësia për bërryla (para/pas)                          1385/1390      
Vëllimi i bagazhit (L)
Sedilja e versionit benzinë në pozitën mbrapa/sedilja e pasme në pozite para                  422 / 536          
Sedilja e versionit naftë në pozitën e kthyer mrapa/sedilja në pozitën e shtyrë para                 406 / 520      

Gjerësia ngarkuese me sediljen e palosur në (mm                   1571     

Llojet e motorëve

Benzinë
TCe 100 : i gjithanshëm
Ky motor me tre cilindra turbo i gjeneratës së re me 100 KF, i mishëruar më ndërrues manual, siguron kënaqësi optimale të vozitjes dhe e bën CAPTUR-in e Ri një SUV të gjithanshëm. Përveç tjerash, ofron konsum të ulët të karburantit.

Tce 130 FAP : efikas dhe dinamik
Ky motor me injektim të drejtpërdrejt me 4 cilindra turbo ofrohet me ndërrues 6 marshe apo me automatik 7 marshe me fraksion të dyfishte me pedale të montuara në timon. Ofron shkathtësi maksimale dhe eksperiencë të vozitjes dinamike, gjitha këto duke e kufizuar konsumimin e karburantit.

Tce 155 FAP : kënaqësi gjatë vozitjes
Versioni me 155 KF dhe 270-Nm i motorit me 4 cilindra me injektim të drejtpërdrejt është i dizajnuar për ata që adhurojnë kënaqësinë e vozitjes. Me një ndërrues automatik me fraksion të dyfishtë me 7 marshe, përdorni pedalet e montuara në timon për ta aktivizuar modulin sport në MULTI-SENSE për një vozitje më emocionuese.

Naftë
Blue dCi 95
A jeni tifoz i udhëtimeve të gjata? Motori me 95 KF dhe ndërruesi manual me 6 marshe ju ofron një efikasitet më të madh të vozitjes.

Blue dCi 115
Motori me naftë kombinon komforin e vozitjes me efikasitetin optimal falë momentin rrotullues prej 260 Nm. Ofrohet me ndërrues manual me 6 marshe dhe me ndërrues automatik me fraksion të dyfishtë me pedale të montuara në timon.