CAPTUR i Ri

Për të gjitha aventurat.

Renault CAPTUR
PREJ VETËM €16.690

Çmimi për verzionin bazik

Dizajni

Një SUV me linja sportive

Karroceri muskuloze, pjesë e brendshme e sofistikuar dhe dizajn plotësisht i personalizuar me karroceri dyngjyrëshe... CAPTUR-i i Ri është më i madh, me trendi dhe i posedon të gjitha karakteristikat e një SUV-i.
Renault CAPTUR face-avant

Drita FULL LED para dhe pas në formë të shkronjës C

CAPTUR-i i Ri është elegant me më shumë teknologji para dhe pas, dallohet me ndriçimin e veçantë në formë të shkronjës C, e që është shenja dalluese e identitetit të Renault.
Renault CAPTUR - Gamme

Secili CAPTUR-in e vet

Dizajnin e CAPTUR-it të Ri mund ta përshtatni sipas shijes tuaj me 90 konfigurime të mundshme.
Renault CAPTUR - tableau de bord

Instrument-tabelë e mençur

Pjesa e brendshme është e pajisur me ekran multimedial touchscreen prej 9,3’’ i kthyer nga shoferi, po ashtu me tabele te instrumenteve prej 10,2’’, konzolen inovative me levën lundruese futuriste të ndërruesit "E-shifter", ndarjet e mençura për ti lënë gjësendet... dhe shume të tjera!
Renault  CAPTUR - levier de vitesse

Një pjese e brendshme e panjolle dhe plotësisht e personalizueshme

CAPTUR-i i Ri ka ndryshuar rrënjësisht. Dallohet me një pjese të brendshme të sofistikuar dhe të personalizueshme. Me 18 kombinime të ngjyrave në  dispozicion, bëni CAPTUR-in e ri sipas shijes tuaj.
Renault CAPTUR - habitacle

Më i madh brenda dhe jashtë

CAPTUR-i i Ri ofron vetëm me të mirën në mënyrë që eksperienca e pjesës së brendshme të jetë sipas shijes tuaj. Sedilja palosëse e cila mund të lëviz për 16 cm, vëllim rekord të bagazhit (deri 536 l) dhe një numër i ndarjeve për ti lënë gjësendet (deri 27 L).

PERSONALIZIMI

Krijoni një makinë që ju pasqyron juve

Dallohuni nga të tjerët! Me makinën CAPTUR ne përpiqemi të arrijmë nivelin më të lartë të personalizimeve, sikur në dukjen e pjesës së jashtme ashtu të brendshme
Renault CAPTUR petit SUV extérieur

Nga pjesa e jashtme …

Përshtatni pjesën e jashtme (çatinë, pasqyrat e jashtme, mbrojtësen nën motor) të CAPTUR-it të Ri sipas shijes tuaj me 90 kombinime të mundshme.
Renault CAPTUR - intérieur

… tek pjesa e brendshme

Përshtateni pjesën e brendshme (tabelën e instrumenteve, mbulesat, panelet dekorative, mbështetësen e dorës...Zbuloni pakot tona të personalizimeve të pjesës së brendshme dhe personalizoni kabinën tuaj me 18 kombinime të mundshme.
Renault CAPTUR - tableau de bord

Shfrytëzoni sistemin MULTI-SENSE për ti shtyrë kufijtë e personalizmeve

Përzgjidhni në mes të 3 përshtatjeve të vozitjes (Eco, Sport, MySense), dhe 8 sisteme të ndriçimit të pjesës së brendshme. Përmes teknologjisë MULTI-SENSE juve ju mundësohet që ta përshtatni CAPTURI-in tuaj të Ri me disponimin tuaj.
Renault CAPTUR

PAJISJET

Shijoni eksperiencën e personalizuar

Me teknologjinë moderne të thjeshtë për ta përdorur, eksperienca e personalizuar dhe modulariteti i pa precedent, e bën CAPTUR-in e ri ti përshtatet të gjitha nevojave dhe dëshirave tuaja për të ju ofruar një eksperiencë unike.
Renault CAPTUR - écran conducteur

Teknologjia e fjalës së fundit

Për ta pasuruar eksperiencën vozitjes pa komprometuar sigurinë, CAPTUR i Ri është i pajisur me teknologjinë e fjalës së fundit dhe është duke e shtruar rrugën vozitjes autonome. Shijoni një vozitje të relaksuar!
Renault CAPTUR - intérieur

Eksperienca e personalizuar në pjesën e brendshme


Kroskot i mençur, çatia panoramë, pjese e brendshme me hapësire të bollshme, bagazh i bollshëm (deri në 536L*), sedilje e pasme që rrëshqet dhe paloset, disa ndarje për ti lënë gjësendet...CAPTUR-i i Ri i përshtatet jetës tuaj të përditshme.

* VDA Standard
Renault CAPTUR

.