Update cookies preferences

CLIO i Ri

Banori joshës dhe i kyçur i qytetit
CLIO BJA
Prej vetëm €14.990

Çmimi për verzionin bazik

3 arsye për ta zgjedhur CLIO-on e Ri

Renault CLIO
Një makine e vogël joshëse të cilën mund ta personalizoni si të doni
Renault CLIO
Kroskot i mençur
Renault CLIO
Makinë e kyçur për ta lehtësuar vozitjen

Dizajn joshës i pa-rezistueshëm i pjesës së jashtme…

Shprehe personalitetin tënd
Linja sensuale, profil dinamik, anësore të skalitura dhe një nënshkrim i ri i ndriçimit të dritave FULL LED... CLIO i Ri do t'ju bëjë për vete sa po ta shikoni me dizajnin e tij dinamik dhe modern, me ngjyrën e re metalike të theksuar Valencia Orange.  Me vecoritë e personalizueshme, me rrota të reja të aluminit, me versionin e lartë INITIALE PARIS dhe versionin R.S. sportiv, makina e vogël ikonë ka një gamë të gjerë për ti kënaqur të gjitha shijet..
CLIO i Ri Verzioni R.S. Line
Logoja e versionit Renault Sports R.S. simbolizon karakterin sportiv dhe të hijshëm të CLIO-s së Ri.

...CLIO i Ri ofron edhe me shumë në pjesën e brendshme…

Magjia e tij do t’ju zë
Brenda, çdo detaj e bënë ndryshimin. CLIO i Ri ka pësuar një revolucion dhe tani në brendësi  përmban materiale të cilësisë së lartë. Tani me një kroskot të mençur të ri i cili është i kthyer kah shoferi, ulëset mbështetëse, përjetoni një kënaqësi të vozitjes që do t’ju ngacmoj shqisat. Po ashtu, që vërtetë të përmirësoni mirëqenien tuaj, përzgjidhni njërën nga opsionet e personalizimeve të brendshme dhe paketës të ndriçimit të ambientit MULTI-SENSE . Pjese e brendshme është mu ashtu siç ju e dëshironi!

… dhe e bënë vozitjen e përditshme më të lehtë.

Do ta adhuroni gjatë vozitjes.
Një nga ekranet me të mëdhenj me prekje ne kategorinë e tij me sistemin e navigimit të inkorporuar, kërkim për pikat e interesit në Google Places, po ashtu kompatibil me Android Auto® dhe Apple CarPlay®... etj. 

Me RENAULT EASY CONNECT, CLIO i Ri mundëson një përvojë jashtëzakonisht të drejtpërdrejt të të qenit i kyçur! Me aq lehtësi që ju mban të sigurt në qytet, makina e vogël ikonë ju mban të sigurt edhe në rruge te hapur duke ju falënderuar sistemit për detektimin e kalimtareve dhe frenimit automatik emergjent. CLIO i Ri i ka të inkorporuar teknologjinë me të fundit të Renault EASY DRIVE për ta bërë vozitjen dhe parkimin me të lehtë, përfshirë këtu edhe kamerën 360° dhe sistemin Easy Park Assist.