Update cookies preferences

Renault CLIO i Ri

Dimensionet (mm)

Gjatësia në total  
4050
Gjerësia në total duke përfshirë edhe pasqyrat në dyer      
1798 / 1988
Lartësia pa ngarkesë          1440
Lartësia me derën e portbagazhit të hapur          
1979
Hapësira për gjunjë në rendin e dytë          
165
Gjerësia e bërrylave (para/pas)         
1372 / 1370
Vëllimi i portbagazhit (L)
Benzinë  
391
Naftë          
366
Gjatësia ngarkuese me ulëset e palosura 1464

Motorët e ri

Përmbledhja e motorëve që ofrohen
CLIO i Ri ka përshtatur motorët për të gjitha nevojat e juaja:
 • ekonomik për ta blerë (SCe 65/SCe 75) ; 
 • niveli më i larti i shkathtësisë (TCe 100) ; 
 • kënaqësi maksimale e vozitjes (TCe 130) ;
 • motorët me naftë të gjeneratës së fundit për konsum të ulët të karburantit (Blue dCi 85/Blue dCi 115) ;  
 • dhe në muajt e ardhshëm do të këtë një motor hibrid me benzinë (E-TECH).

  Më shume hollësi për motorët e ri

  Benzinë
  SCe 65/SCe 75
  Ekonomik në vozitje
  Motor me 3 cilindra modern, i përshtatur vozitjes në qytet, është i pajisur me një rrip dhëmbor që ulë koston e mirëmbajtjes. Ofrohet me 65 dhe 75 kf.
  TCe 100
  Niveli më i lartë i shkathtësisë
  Motori i ri benzinë me turbo 100kf/160Nm i mundëson CLIO-s së Ri reagimin dhe fleksibilitetin duke mbajtur konsumin e karburantit të ulur. Rripi dhëmbor i tij zvogëlon koston e mirëmbajtës. Ofrohet si në vijim:
  • Ndërrues manual me 5-marshe (100g/CO 2 niveli më i mirë ne klasën e tij) ;                 
  • Ndërrues automatik X-TRONIC (fleksibilitet maksimal gjatë vozitjes në qytet dhe opsioni D-STEP për rahati më të madhe) ;                 
  • Versioni GLP me ndërrues manual (ulja e çmimit të një rezervuari të plotë me GLP).                 
  TCe 130 FAP EDC
  Kënaqësi maksimale e vozitjes
  130kf, 240Nm moment, ndërrues EDC me shtatë marshe dhe fraksion të dyfishtë, pedalet e montuara në timon. Ky motor benzinë turbo  katër cilindra me injektim të drejtpërdrejt  është i konfiguruar për performance të lartë dhe kënaqësi maksimale në vozitje.
  Naftë
  Motorët naftë të gjeneratës së fundit me konsum të ulët
  Blue dCi 85
  Motori i gjeneratës së fundit i provuar dhe i testuar, ky motor i ri me naftë kombinon konsumin e ulët dhe kënaqësinë e vozitjes. I pajisur me ndërrues manual me 6 marshe, me 220Nm moment është i optimizuar qe ti ulë konsumin e karburantit në të gjitha llojet e udhëtimeve.
  Blue dCi 115
  Ky motor me naftë kombinon kënaqësinë e vozitjes me një konsum maksimalisht të ulët me 260nm moment dhe ndërrues manual me 6 marshe. Një motor ideal për ata njerëz qe bëjnë shume kilometra.
  Hybrid
  Renault CLIO E-TECH i Ri është një përmbledhje i të gjitha shkathtësive të CLIO-s dhe teknologjisë hibrid me ekspertizës nga Renault Z.E. me një vozitje elektrike autonome të pashembullt (ofrohet në vitin në 2020).
  A jeni të gatshëm për ta bërë një gjiro me Renault CLIO-n e Ri?