Update cookies preferences

KOLEOS i Ri

Një SUV-ë i fuqishëm nga jashtë, i rafinuar nga brenda
Renault KOLEOS
PREJ VETËM €33.900

Çmimi për verzionin bazik

DIZAJNI
Përjetoni fuqinë e makinës SUV
Profil të fuqishëm, pjesë e brendshme e rafinuar dhe një karizëm që bën ndryshimin...KALEOS-i i Ri shfaq personalitetin e tij për t’ju ofruar edhe me shume rehati dhe prezence. Impononi stilin tuaj!
Renault KOLEOS
Pjesë ballore impozante
Me një grillë ballorë impozante me profile të theksuara, parakolp të kromuar, drita të mjegullës dhe mbrojtje të karrocerisë, KALEOS-i i Ri është i gatshëm për aventura. Sikur që jeni edhe ju !
Renault KOLEOS
Disqe alumini prej 18” dhe 19''…
… që i japin KALEOS-it të ri edhe me shume prezencë.
Renault KOLEOS
Dritat me ndriçim LED
Veçohuni ! Falë dritave LED në formën shkronjësC, drita LED tipike qe dallojnë Renault nga të tjerët, pamja unike dhe shpuese e KALEOS-it tuaj të Ri e bënë ndryshimin.
Renault KOLEOS
Renault KOLEOS
Hapësire plotësisht e rehatshme për udhëtarët
Falë ulëseve të pasme që palosen, KALEOS-i i Ri dallohet me hapësirën e bollshme për gjunjë në segmentin e tij, duke mos komprometuar vëllimin e bagazhit. KALEOS-i i Ri ju mirëpret në pjesën e tij të brendshme me 100% komfor.
Renault KOLEOS
Atmosfere e rafinuar
Me një dizajn të veçante, materiale madhështore, artikuj nga lëkura, dhe detaje të kromuara me nënvizime të satenit... Uluni me rehati dhe shijoni komforin.

Llojet e motorëve
Përgatituni për aventura
Renault KOLEOS
Tërheqje 4x4 e vërtet
A jeni të gatshëm ta lëshoni rrugën e shtruar? KALEOS-i i Ri e vulos karakterin e tij të vërtet të tërheqjes 4X4!          

Zbuloni aftësitë e tij jashtë rrugës se shtruar të kombinuar me një gjenerate te re te mortorëve që kombinojnë shkathtësinë me performancë.         

Sfidoni kufijtë !        
Renault KOLEOS
Pranoni të gjitha sfidat
Jetoni secilën ditë si një aventurë të re dhe lëshoni rrugën e shtruar me teknologjinë All Mode 4x4. Lehtësisht kaloni prej opsioni 4X2 në opsionin Auto ose ne opsionin 4X4 Lock dhe zgjidhni mënyrën e drejtimit më të përshtatshëm për secilën situate.
Renault KOLEOS
2 motorë të rijnë Blue dCi
Zbuloni gjeneratën e re të motorëve Blue dCi të projektuar për ta kombinuar eficiencen dhe performancën:          

Blue dCi 150 X-Tronic : ky motor me tërheqje me rrotat para ofron vozitje te lehtë dhe fluide i cili ju bene për vete me gjithanshmëri dhe shkathtësi. 

Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4 : ky motor në kombinim me mundësinë e ndërrimit të marsheve ofron performancën më të mirë dhe kënaqësi gjatë vozitjes. Reagues ne secilin marsh, për udhëtime të gjata dhe vozitje në teren.         


Seria

KOLEOS INITIALE PARIS i Ri

Behni gati për një përjetim unik !
Zgjoni ndjenjat
Ngjyra ekskluzive metalike Amethyst Black, disqe alumini 19” të skalitura me diamant, hapje e ventilimit me rregullim, tapiceri e mbështjellë me lëkurë Nappa e theksuar me qepje sipër …
Zbuloni interpretimin e ri të KOLEOS INITIALE PARIS të Ri dhe lëreni veten të magjepseni nga atmosfera e rafinuar.