Update cookies preferences
Renault KOLEOS i Ri

Shënimet teknike

Përmasat në (mm)

Përmasat kryesore në (mm)
Gjatësia në total            4673
Gjerësia total me pasqyra të dyerve hapur/pasqyrat e dyerve të mbyllura1813/2063     
Lartësia e automjetet të pangarkuar1667
Lartësia me dren e portbagazhit ë hapur (i pangarkuar)2109
Hapësira për këmbë rreshti i 2-të289
Gjerësia në bërrylat përpara/prapa 1456/1329
Vëllimi i portbagazhit në (L)
Motori me benzinë 565
Motori me naftë565
Gjatësia ngarkuese me ulëset e palosura1889
Renault KOLEOS

Llojet e motorëve

Ndërruesi automatik X-Tronic i gjeneratës së fundit
Një kënaqësi e personalizuar e vozitjes
Falë ndërrueset automatik X-tronik dhe motorëve Blue dCi, KOLEOS-i i Ri kombinon kënaqësinë me  kontrollin e konsumit të derivateve.         

 Shijoni vozitje fleksibile brenda në qytet apo ndjeni kënaqësinë e plotë të rrugës...Bëni zgjidhjen e eksperiencës tuaj të vozitjes!         
Motorët Blue dCi
Kombinoni konsumin ekonomik të karburantit me performancë
Zbuloni gjeneratën tonë të re të motorëve Blue dCi të projektuar të kombinojnë performancen dhe uljen e emetimeve duke optimizuar mirëmbajtjen përmes një zingjiri:            
 

Blue dCi 150 X-Tronic : motori i ri 1,7L (150ch) ideal për të optimizuar konsumin tuaj duke siguruar një rikuperim të plotë falë momentin rrotullues prej 340 Nm.            
 

Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4 : me motorin e tij 2.0L (190kf) kombinuar me tërheqjen e tij 4X4 dhe 380Nm, KALEOS-i i Ri siguron performancës të lartë në të gjitha rrethanat.          
All Mode 4x4-i
Zbuloni zgjidhjet tona për tërheqje
I pajisur me teknologjinë All Mode 4x4, KOLEOS-i juaj i Ri është i gjithanshëm! Modaliteti i tërheqjes, (4x2), modaliteti i tërheqjes (4x4) modalitet i Lock (4x4), zgjidhni manualisht modalitetin e tërheqjes që i përshtatet kushteve tuaja të vozitjes.
A jeni të gatshëm ta bëni një xhiro me Renault KOLEOS të Ri ?