Update cookies preferences

MEGANE R.S. i Ri

Numëro secilën kthesë
Renault MEGANE R.S.
PREJ VETËM €29.990

Çmimi për verzionin bazik

Kënaqësi e pastër sportive

Renault MEGANE R.S. - Zoom sur la signature lumineuse avant
Dizajn që rritë performancës
Harqe të fryra me thithëse ajri para, parakolp i personalizuar, ndarës i stilit F1, difuzer funksional në pjesën e pasme, tub shkarkues në mes, bojërat ekskluzive Orane Tonic dhe Sirous Yellow... pragje të stilizuara me nënshkrimin R.S. Dritat para Vision: Megane R.S i Ri, da t’ju nxjerr pilotin që keni në vete..

Dizajni i pjesës së brendshme


Renault MEGANE R.S. - Focus volant sportif
Pjesë e brendshme e re sportive
Kroskot sportiv, ekran i zi me detaje të kuqe: MEGANE R.S. demonstron karakterin e tij. Zhyte veten në një dimension të ri sportiv me ulëse që ofrojnë një mbështetje të përsosur, timon special me pedale të montuara, dhe njësinë të pedaleve nga alumini.

Karakteristikat teknike


Pajisjet

Shikoni përtej

Renault MEGANE R.S. - Schéma du système d’éclairage LED multi-réflecteurs
Dritat shtesë Full LED R.S. Vision
Teknologjia e Renault Sport, sistemi LED me shumë reflektues i R.S. Vision ofron ndriçim të performancës së lartë. Në formë të flamurit me katrorë, ai përfshin 4 karakteristika: dritat e mjegullës, ndiçmin rruge në kthesa, pozicionet, dhe dritat me rreze të gjatë.   
Renault MEGANE R.S. - écran R.S. Monitor
Monitori R.S.
Mateni performancës tuaj në kohë reale! Monitori R.S. shfaq të gjitha të dhënat tuaja në ekranin e sistemit multimedial R-LINK 2. Me R.S. Monitor Expert ju po ashtu mund ti ruani kohët tuaja të vozitjes, ti shfaqni ato dhe ti shpërndani në mediat sociale.    
Përmasat

Përmasat


Pictogramme voiture
4372 mm
Gjatësia e përgjithshme
Pictogramme voiture face
1874 mm
Gjerësia e përgjithshme me pasqyra