Të dhënat teknike

Technical data

A do e zë MEGANE-in tuaj të RI në garazh?

Gjatësia, lartësia, gjerësia, etj. Zbuloni përmasat e tij në detaje.
Përmasat kryesore në (mm)
Gjatësia e përgjithshme   
4358     
Gjerësia e përgjithshme me / pa pasqyra të palosura                  
1858/2058     
Lartësia pa ngarkesë pa / me shufra gjatësore të çatisë1447     
Lartësia me derën e bagazhit të hapur (pa ngarkesë)2044     
Hapësira për gjunjë në rreshtin e 2-të179
Hapësira për bërrylit (para / pas)1492/1420
Vëllimi i bagazhit (L)
Benizina min/max473/1367     
Naftë min / maks394/1288     
Gjatësia e ngarkesës me sediljen e pasme të palosur poshtë796/1582

MOTORËT

BENZINË
TCe 115 FAP
I gjithanshëm
Ekuilibër perfekt midis komoditetit dhe performancës, ky motor 1.3L 115kf ka gjithçka që ju nevojitet dhe është shoqëruesi ideal për udhëtimet tuaja të përditshme. Shijoni një vozitje të qetë.
TCe 140 FAP / TCe 140 EDC FAP
Optimal
Me 240 Nm moment rrotullues dhe 140kf, ky motor turbo me injeksion të drejtpërdrejtë 1.3L është në kombimin me një ndërrues manual ose automatik me 7 shpejtësi me fraksion të dyfishtë. Ofron një përshpejtim me ragim më të shpejt dhe të fuqishëm për një udhëtim edhe më të këndshëm.
TCe 160 EDC FAP
Kënaqësia e vozitjes
Për kënaqësi optimale të vozitjes, ky motor turbo me injeksion të drejtpërdrejtë 1.3L ofron 270 Nm moment rrotullues dhe është i disponueshëm me një ndërrues automatik me 7 shpejtësi me fraksion të dyfishtë. A mund të përballoni një performancë edhe më të lartë? Aktivizoni modulin Sport nga sistemi MULTI-SENSE dhe ndjeni ndryshimin!
NAFTË
Blue dCi 115 dhe Blue dCi 115 EDC
Efikas
Në dispozicion me një ndërrues me fraksion të dyfishtë manual ose automatik me 7 shpejtësi, ky motor bën të mundur kombinimin e energjisë dhe shkathtësisë po ashtu menaxhon konsumit tuaj. Shkoni deri ne fund!
HIBRID I RIMBUSHSHËM
HIDRIDI E-TECH PLUG-IN
Inovative
Shijoni një përvojë unike të vozitjes! Hibridi i rimbushshëm E-TECH është rezultat i mbi 150 patentave të zhvilluara nga ekspertët tanë të Renault. Kombinimi i dy motorëve elektrikë me një motor benzine të gjeneratës së fundit 1.6L i pajisur me filtër grimcash, mekanizmi i transmetimit të fuqisë (powertrain) po ashtu përfshin një ndërrues multi-modular pa fraksion dhe një bateri 9.8kWh përkatësisht të frymëzuar nga ekspertiza jonë në Formula 1 dhe Z.E. Rezultati? Kufizoni CO 2 emetimet dhe menaxhoni kostot tuaja duke ulur konsumin e karburantit.         

Me distancë të vozitjes elektrike deri në 65 km (1) në një mjedis urban dhe 50 km (2) (në shpejtësi deri në 135 km / orë) në modul të përzier, ju përfitoni nga ndezja 100% elektrike me të gjitha përparësitë e vozitjes së përditshme elektrike. Gjithashtu, në modulin hibrid, nuk keni pse të komprometoni distancën e vozitjes në udhëtime të gjata. I heshtur, i rehatshëm, me reagim të shpejtë dhe i qetë ... A jeni gati të zbuloni kënaqësitë e papara të vozitjes?         
WLTP (Procedurat e Testimit të Automjeteve të Lehta Botërore): ky protokoll i ri siguron rezultate që pasqyrojnë më nga afër përdorimin e përditshëm sesa ato të gjeneruara nga protokolli i NEDC-së.     


(1) në ciklin urban sipas WLTP (në pritje të miratimit përfundimtar)       


(2) në ciklin e përzier sipas WLTP (në pritje të miratimit përfundimtar)