Renault MEGANE I RI

Stil dinamik

DIZAJNI I PJESES SE JASHTME

Një profil dinamik, i sofistikuar

Me ndriçimin e tij te veçantë dhe te dallueshëm, vija te theksuara dhe finalizime të panjolla, MEGANE i RI përqafon plotësisht stilin e tij modern dhe elegant.
Pikat e forta Eleganca dhe modernja
Me dritat LED Pure Vision, pjesën para të ri-dizajnuar, atmosferë që mund të personalizohet përmes MULTI-SENSE, dhe jo vetëm... Personaliteti i MEGANE-it të RI është në shfaqje të plotë.     
Dritat LED Pure Vision
Ndriçoni rrugën përpara! Dritat Full LED Pure Vision përmirësojnë shikimin në menyrë që të vozitni të sigurt gjatë natës.     
Pjesa e përparme e ridizenjuar
Me një parakolp të ridizajnuar, grilë të re të përfunduar me krom, ndriçim të veçantë dhe ikonik të Renault në formë të shkronjës C, dhe jo vetëm ... MEGANE I RI menjëherë bie në sy në shikim të parë.      
«Tekno-kabinë»
Shijoni një përvojë edhe më intuitive në një brendësi moderne dhe ergonomike, e krijuar për ta bërë më të lehtë vozitjen e përditshme.

DIZAJNI I PJESES SE BRENDSHME

Një fshikëz e teknologjisë së lartë

Nisuni në një udhëtim të pabesueshëm! Si për shoferin dhe pasagjerët, MEGANE I RI ju ofron një hapësirë unike dhe kabinë që ndërthur komoditetin, sofistikimin dhe teknologjinë.
EASY LINK multimedia screen - MEGANE
Ekran multimedial 9,3 ”
Qëndroni të kyçur gjatë udhëtimit dhe përdorni të gjitha shërbimet tuaja multimediale dhe MULTI-SENSE nga ekrani me prekje EASY LINK 9.3 ”.
Interior customisable driver's screen - MEGANE
Ekran i personalizueshem i shoferit 10,2 "
Navigimi GPS, teknologjitë, sistemet ndihmëse gjatë vozitjes... vozitni MEGANE-in tuaj të RI me qetësi falë veçorive intuitive në ekranin tuaj të shoferit të personalizueshëm 10,2 ”.
MEGANE interior dashboard and front seats
Atmosferë e sofistikuar
Tapiceri lëkure, një pasqyrë e hijshme nga elektro-kromi, komanda për kondicioner në ekran digjital, finalizime kromi, dhe jo vetëm... Me MEGANE të RI, çdo gjë ka të bëje me detaje.
MEGANE interior electric seat
Ulëse elektrike
Masazh, shpërndarje modulare, pozicionet me rregullim... Rregulloni lehtësisht ulëset tuaja ashtu si ju pëlqen dhe shijoni komoditet edhe më të madh.
Panoramic glass sunroof - MEGANE
Çatia panoramë
Thith rrezet e diellit! Zgjidhni një nga tre pozicionet e hapjes për të marrë sasinë e përsosur të dritës gjatë udhëtimeve tuaja.