Update cookies preferences
Renault MEGANE I RI

R.S. Line

Shprehni anën tuaj sportive
MEGANE i RI zbulon Version R.S. të tij të RI, duke shfaqur dizajnin e tij unik sportiv.

Dizajn dhe pajisje ekskluzive

MEGANE R.S. Line exterior
Një dizajn i frymëzuar nga bota e Renault Sport: në pjesën e jashtme ...
Ndarës i stilit F1, parakolp huall mjalti, 17 ”Montlhéry ose 18” Magny-Cours disqe alumini,  spoiler aerodinamik ... Frymëzuar nga kodet ikonë të modeleve të Renault Sport, MEGANE R.S. i RI përqafon plotësisht personalitetin sportiv, ultra-dinamik. Gati për të zbuluar drithërima të reja?
Steering wheel, interior - MEGANE R.S. Line
... ndërsa në pjesën e brendshme.
A keni pyetur ndonjëherë vetën se si është të jesh pilot i Formula 1? Timon nga lëkura me vrima të stampuara me diamant të dyfishtë R.S., pedale të stilit garues nga aluminit, sedilje sportive me mbështetje anësore të përforcuar ... Rehatohuni në kabinën sportive dhe shijoni një përvojë unike. Tre...dy...një, NISU!
Interior dashboard - MEGANE R.S. Line
Tapiceri ekskluzive
Pjesa e brendshme e zezë me tubacione të kuqe, kroskot me zbukurime karboni, kokë të zezë, tapiceri Alcantara® me të qepura lart të dukshme dhe materiale të cilësisë së lartë, pjesa e brendshme e MEGANE-it të RI frymëzon elegancë nga çdo detaj.