Update cookies preferences
A do ta zë garazhi juaj Renault SCENIC-un e ri?

Gjatësia, lartësia, gjerësia...

Zbuloni përmasat në hollësi
Përmasat në (mm)
AGjatësia totale4406
BDistanca e akseve2734
CVarja para931
D
Varja pas741
H1Lartësia me dyer të hapur të portbagazhit, pa ngarkesë2069
JLartësia e pragut të portbagazhit, pa ngarkesë686
KLargësia nga toka gjatë vozitjes, pa ngarkesë170
LHapësira për gjunjë në rreshtin e dytë212
M/M1Hapësira për bërryla para/prapa          1526 / 1488
N/N1Hapësirë për krah para/prapa1494 / 1388
PHapësira për kokë para, çati normale918 / 923
P1Lartësia prapa nën çati (çati normale/çati me xham të fiksuar)869 / 856
Y2Gjerësia në pjesën e brendshme ndërmjet harqeve të rrotave1092
ZLartësia e hapjes së portbagazhit773
Z1Gjerësia ngarkuese prapa ulëseve të para (nën bagazh/dyshemesë)625 / 870
Z2Gjerësia ngarkuese prapa ulëseve të para (pa vendosur jastëkun e ulëses së pasagjerit)1688
Z3Gjatësia maksimale e ngarkimit (ulëset para dhe pas të palosura)2618
Përmasat në (mm)
E/ FDistanca mes rrotave para/pas1602 / 1596
G/G1Gjëresia totale me dhe pa pasqyra1866 / 2128
HLartësia e pangarkuar1653
YGjerësia e hyrjes (pjesa e sipërme e portbagazhit/pjesa e tërë e portbagazhit)910 / 1069
Y1Gjerësia e hyrjes pjesa e poshtë e hapur e portbagazhit1043
Vëllimi i portbagazhit
Vëllimi i portbagazhit, VDA total (dm³) (rreshti i 2-të i ulëseve)*         506
Vëllimi i portbagazhit (në litra) (rreshti i 2-të i ulëseve)*         572
*Vëllimi pa dyshemenë false me setin për pompimin e gomave.