Update cookies preferences
Renault SCENIC

Dizajn elegant

Dizajni i pjesës së jashtme
Dëshironi ti largoheni të përditshmes?

Renault SCENIC ri-zbulon veten falë përmasave të pashembullt dhe një linje moderne të karrocerisë. SCENIK-u është unik, po ashtu sikur ju. 

Renault SCENIC - Vue de face en plongée du véhicule
Linjat e tij sensuale ju bëjnë të dridheni
Linja fluide, përmasa të modifikuara, siluetë të përforcuar në njërën anë me xham para të kredhur... Sigurisht se me Renault SCENIC ju nuk do të mund të mos vëreheni.   
Renault SCENIC - Zoom sur les jantes 20 pouces
Disqet e aluminit 20”
Ndryshimin e bëjnë disqet e mëdha të Renault SCENIC të cilat janë pjesë e pajisjeve standarde. Ato i japin pamje aerodinamike dhe moderne.   
Renault SCENIC - Zoom sur la carrosserie bi-tons
Karroceria dyngjyrëshe
Është makina e vetme në klasën e vet që ka opsionin e karrocerisë dyngjyrëshe, dhe si i tillë Renault SCENIC ka stil modern dhe dinamik.   

Dizajni i pjesës së brendshme

Jetoni momentin e kënaqësisë së përbashkët

Dizajnerët tanë kanë vëne në punë të gjitha njohuritë e tyre në mënyrë që secili udhëtim i juaji me Renault SCENIC  të jetë një moment paqe
Renault SCENIC - Vue intérieure siège arrière - toit panoramique
Çati panorame me xham të fiksuar
Dhuroni vetës dritë, dhe sublimoni pjesën e brendshme të Renault SCENIC-ut tuaj duke përzgjedhur opsionin e çatisë panoramë me xham. Pa kryq qendror, ju ofron një pamje të këndshme dhe të qartë përjashta.   
 Renault SCENIC - Vue globale sur le tableau de bord épuré
Harmonia e formave dhe materialeve
Kroskot, ergonomi, hapësirë e jashtëzakonshme dhe materiale cilësore në pjesën e brendshme të Renault SCENIC-ut, ju jeni të privilegjua.   
A jeni të gatshëm ta bëni një xhiro me Renault SCENIC-un e Ri ?