Update cookies preferences
Futuni në botën e Renault SCENIC

Pikat e tij të forta

Hapësira dhe modalitetet

Kënaquni në hapësirën që ka pjesa e brendshme

Bartës njerëzish, Renault SCENIC është i dizajnuar që t’ju lehtësojë udhëtimet. Shfrytëzoni hapësirën në kabinën e udhëtarëve dhe pajisjet inovative Easy Life..
Modulitet i menjëhershëm me vetëm një prekje

Transformoni Renault SCENIC sa hap e mbyll sytë. Modulitet me vetëm një prekje do të thotë se ulëset e pasme palosen me një prekje të vetme të butonit. Me këtë ju fitoni një portbagazh të më hapësirë të lakmueshme.   


Komfori

Përzgjidhni komforin

Lëreni vetën të transportoheni. Ekspertet tanë kanë përdor të tërë njohurinë e tyre për ta bërë Renault SCENIC një vend të vërtet të mirëqenies.
Ulëse jashtëzakonisht të rehatshme

Udhëtoni në rahati të plotë. Renault SCENIC ka ulëset e njëjta sikur të vëllait të tij të madh Renault ESPACE: shkumë me densitet të dyfishte për një mbështetje më të mirë, rregullim elektrik me 8 mënyra, ulëset para me opsion masazhe dhe ngrohjes. E gjithë kjo ju për ta mundësuar rahati të përsosur.   

Renault SCENIC - Vue intérieure de l'habitacle
Pjesa e shoferit me hapësirë të bollshme
Ulëset e pasme lëvizëse, hapësirë e bollshme, konzolë lëvizëse...Renault SCENIC i përshtatet idesë tuaj të komforit.   
 Renault SCENIC - Pare-brise haute visibilité
Dritarja para më shikueshmëri të gjerë
Duke pasur parasysh se rahatia juaj varet gjithashtu nga perceptimi i juaj i rrugës, ne kemi pajisur Renault SCENIC  me një xham të madh tre-krahësh. Kjo ju jap një pamje panoramike dhe e përmirëson shikimin tuaj anësor.   

Teknologjitë

Shijoni inovacionin

I pajisur me teknologjitë më të fundit nga segmenti më i lartë, Renault SCENIC ju mundëson të zbulon një dimension të ri të kënaqësisë së vozitjes.
Renault SCENIC - Zoom sur le tableau de bord mode bleu
Teknologjia MULTI-SENSE
Disponimi juaj mund të ndryshojë, po ashtu edhe i Renault SCENIC-ut! Duke ju falënderuar teknologjisë MULTI-SENSE ju mund të zgjidhni ambientin gjatë vozitjes sipas 5 mënyrave ("Confort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"). Përjetoni një aventurë të re gjatë çdo udhëtimi.   
Renault SCENIC - Vue de la route à la place du conducteur - Affichage tête haute en couleur
Head-up displaj me kolor
Mos largo shikimin nga rruga. Duke ju falënderuar head-up displaj-it kolor, të gjitha informacionet kyçe i keni në maje të gishtave (shpejtësia, SPS, navigacioni dhe ndihma gjatë vozitjes). E veçantë në këtë segment, kjo pajisje optimizon rehatin dhe sigurinë tuaj.   
 Renault SCENIC - Véhicule se stationnant sur une place de parking
Paketa Easy Park Assist
Parkimi asnjëherë nuk ka qeënë më i thjeshtë! Me kamerën për vozitje prapa dhe dymbëdhjetë  sensore që llogarisin distanen, Renault SCENIC i kthen manovrat tuaja të parkimit në një lojë vërtet fëmijësh. Dhe kjo nuk është e tëra: ai po ashtu pranon edhe komanda!   

Multimedia

Udhëtoni në modalitetin 2.0.

Qëndroni të kyçur duke ju falënderuar Renault SCENIC-ut

Siguria

Shijoni vozitje të relaksuar

Zbuloni pajisjet e shumta të sigurisë të cilat e pajisin Renault SCENIC-un.
Renault SCENIC - Vue du véhicule en milieu urbain sur route - enfant traverse la route sans regarder
Frenim aktiv emergjent me detektim të këmbësoreve
Mos ju frikësoni përballjes me qytetin dhe shpërqendrimeve që sjell. I pajisur me frenim aktiv emergjent, Renault SCENIC  lokalizon këmbësorët në zonat urbane dhe madje frenon në vend tuajin atëherë kur detekton rrezikun e përplasjes së pashmangshme.   
Renault SCENIC - Vue de la place du conducteur - Véhicule roulant sur autoroute
Paralajmërimi për lëshimin e korsisë dhe paralajmërimi kur shoferi është i lodhur
A ju është bërë monoton udhëtimi? Keni humbur koncentrimin ? Falë pajisjes për analizimin e udhëtimit e cila aktivizohet në shpejtësitë me të ulëta se 50 km/h, Renault SCENIC detekton anomalitë e lidhura me lodhjen dhe ju paralajmëron.