TWINGO i Ri

Makina e shkathet e qytetit me dizajn elegant

Renault Twingo
PREJ VETËM €9.690

Çmimi për verzionin bazik

GAMA

TWINGO i Ri ofrohet në shumë versione

Dizajni

Makina e qytetit me dizajn të rafinuar

Dashurohuni ne stilin e tij elegant
Me pjesën e re ballore, ndriçimin LED me nënshkrim të ri, dhe me disqet e reja nga alumini Montega 16”, TWINGO i Ri ofron dizajn trendi dhe modern. Për me shume delikatese, përzgjidhni një nga ngjyrat dhe shiritat e tij të ri të trendit me të fundit.
Pjesa e brendshme ju përket juve. Hapësire, ndriçim, ngjyra të ndritshme... përfitoni nga pakot e personalizimeve që të dizajnoni pjesën e brendshme ashtu siç ju përshtatet juve. Tregoni origjinalitetin tuaj.

Seri e kufizuar

Renault TWINGO i Ri sportiv

Multimedia

... dhe makinë qyteti e kyçur...

Qëndroni të kyçur
Duke ju falënderuar tabletit të integruar me prekje EASY LINK, TWINGO juaj i Ri shndërrohet në një ndihmës pilot i talentuar.

Kyçeni telefonin tuaj te mençur Apple™ apo Android™ dhe qasuni aplikacioneve tuaja te preferuara përmes ekranit 7”. Shfrytëzoni të gjitha përparësie qe ofron Renault EASY CONNECT me shërbimet e integruara dhe me aplikacionin MY Renault*. 

 Monitoroni udhëtimet tuaja, kontrolloni stilin tuaj te vozitjes, dhe pa shkaktuar rrezik manovrojini radion tuaj dhe telefonin... Kurorëzimi mes telefonit tuaj dhe makinës asnjëherë nuk ka qene me i lehtë sesa përmes aplikacionit R&GO.  
*Shërbimet e kyçjes dhe navigacioni do te ofrohen me vone. Aplikacioni Apple CarPlay™ eshte mark e Apple Inc. 
Android Auto™ eshte mark e Google Inc.

NË TIMON

... do t’ju mahnit shkathtësia e tij...

Argëtohuni ne qytet
Me timonin servo dhe cikël rrotullues të jashtëzakonshëm të timonit prej 4.3m, mund ta parkoni ne hapësirat me te ngushta. Është yll i kthimit gjysmërreth...ashtu sikur qe jeni edhe ju! 

Motorët diskret dhe efiçient ju mundësojnë qe te udhëtoni ne qytet dhe rruge te gjata me te njëjtën kënaqësi. Ndërruesi automatik EDC me fraksion te dyfishtë është shoqëruesi juaj i përkryer në udhëtime brenda qytetit.   

Përvoja ne pjesën e brendshme

... ju bënë jetën e përditshme më të lehtë...

Kompakt por me hapësire te bollshme!
Në pjesën e brendshme, hapësira është pa kompromis. Me 5 dyer, ulëse qe palosen ndaras 50/50, dysheme te sheshet dhe 2.31m gjerësi ngarkuese, çdo gjë është e mundur. 
Po ashtu edhe ndarjet e reja për ti lënë gjësendet*, gjithmonë ju ofrojnë zgjidhjen e duhur! Çdo gjë e ka vendin e vet, që nga shishja e ujit deri tek laptopi juaj...Sa i përket bagazhit, është jashtëzakonisht praktik: dyshemeja e sheshte e bagazhit është vendosur në lartësinë ideale.  
                                                                                                                                       *Gjithsej 52 litra ekstra vend për ti lënë gjësendet.

SIGURIA DHE BESUESHMERIA

... duke mbikëqyrur sigurinë tuaj.

Vozitni pa brenga
TWINGO i Ri është praktik për vozitje te përditshme, pa lënë anash sigurinë.

Paralajmërimi për lëshim korsie, kufizues dhe kontrollues të shpejtësisë, Kontrolli Elektronik i Stabilitetit, dhe me airbag para dhe anash...Vozituni ne siguri te plote me TWINGO e Ri !