TALISMAN i Ri

Renault TALISMAN
PREJ VETËM €26.900

Çmimi për verzionin bazik

Zotëroni makinën tuaj

Dizajni i pjesës së jashtme

Renault TALISMAN - Roule sur route

I dizajnuar për të qenë tërheqës

Me një profil dinamik te stolisur me kromë, pamje ballore këmbëngulëse ndriçim me nënshkrim të teknologjisë së lartë, Renault TALISMAN dallohet me linjat e tij elegante dhe shkëlqyese.

Dizajni i pjesës së brendshme

Renault TALISMAN - Voiture devant une statue

Hyni në hapësirën e tij elegante dhe të qetë

Uluni dhe relaksohuni. Ne kemi dizajnuar kabinën e Renault TALISMAN për mirëqenien tuaj dhe të pasagjereve.

Karakteristikat teknike

Pajisjet

Zbuloni pajisjet inovative

Renault TALISMAN - 4CONTROL

Behu një me rrugën

Zgjidhni drejtimin me katër rrota me shasinë 4CONTROL. Shijoni një eksperiencë krejtësisht të re të vozitjes dhe mbani makinën tuaj nën kontrolle gjatë tërë kohës.
Renault TALISMAN - R-LINK 2

Sistemi multimedial në bord

Shijoni një eksperiencë të re të vozitjes me R-LINK 2. Faqet kryesore te personalizueshme ju mundësojnë një qasje te lehte në funksioneve tuaja te preferuara.
Renault TALISMAN - Alain Prost devant le véhicule

Alain Prost teston Renault TALISMAN-in

Kampioni botërorë i katërfishtë i Formula 1 Alain Prost teston cilësitë dinamike të Renault TALISMAN.

Gama e Renault TALISMAN

Të kompletohet sipas shtetit

7 versione ne dispozicion