Update cookies preferences

SISTEMI MULTIMEDIAL

MY RENAULT, SHËRBIMET E INTEGRUARA TË GOOGLE DHE APLIKACIONET

RENAULT AUSTRAL E-TECH HIBRID      
connected driving experience - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
PËRVOJA JUAJ E LIDHUR E VOZITJES
openR është njëri nga ekranet dixhitale më të mëdhenj në automjet, me një sipërfaqe prej 774 cm2 dhe përbëhet nga dy ekrane prej 12”. Ofron një përvojë ekskluzivisht gjithëpërfshirëse të pajisur me sistemin multimedial openR link dhe shërbimet e integruara të Google*.           


SHËRBIMET E LIDHURA RENAULT
Shijoni shërbimet e Renault që ofrohen përmes sistemin tuaj multimedial openR link të Renault Austral E-Tech hibridit të plotë.     
My Renault - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
My Renault
Shtyni kufijtë e mobilitetit përmes një llogarie personale në My Renault. Lidhuni me automjetin tuaj dhe pranoni shërbime të shumta si: :
 • video udhëzuesit, për të mësuar gjithçka që duhet të dini për hibridin tuaj të plotë Renault Austral E-Tech
 • caktimin e kontrollit të ardhshëm të mirëmbajtjes
 • veprimet nga distanca: lokalizimi i automjetit përmes telefonit inteligjent ose i bie borisë nga distanca
 • 5 vite të shërbimeve të lidhura të Renault
connected maintenance - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
mirëmbajtja e lidhur
Jeni të gatshëm për çfarëdo ngjarje me mirëmbajtjen e lidhur të hibridit të plotë Renault Austral E-Tech*. 
 
Ne ju kontaktojmë drejtpërdrejt për të organizuar një takim nëse zbulohen ndonjë problem në automjetin tuaj, në mënyrë që ti zgjidhim ato sa më shpejt**. 
constantly evolving - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
gjithnjë duke evoluar
Shërbimet e reja shtohen gradualisht në openR link për t'ju ofruar vazhdimisht një përvojë gjithnjë e më të personalizuar deri sa jeni duke vozitur. Ngrini përvojën tuaj multimediale në tjetër nivel!

* e përfshirë për 8 vite

**varësisht nga data e prodhimit të automjetit tuaj AustralSISTEMI MULTIMEDIAL ME SHERBIMET E GOOGLE TË INTEGRUARA
Sistemi multimedial openR i hibridit të plotë Renault Austral E-Tech vjen me shërbimet e Google të integruara*. Përdorni kontrollin zanor për të rregulluar temperaturën, të planifikoni udhëtimet tuaja apo të luani muzikën e preferuar dhe jo vetëm kaq. Sistemi multimedial openR link përfshin:
navigation - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
navigim në kohë reale
Shmangni surprizat e këqija si bllokadat e rrugëve, rrugët e reja njëdrejtimëshe, devijimet e përkohshme, përditësimet e trafikut. I përditësuar vazhdimisht në mënyrë automatike nga Google Maps*, sistemi GPS garanton vozitje të saktë, edhe nëse humbet lidhja e internetit.
  voice control - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
  kontrolli zanor
  Duke përdorur kontrollin zanor për Google Assistant **, ju mund të manovroni me funksionet e automjetit pa larguar sytë prej rrugës dhe duart nga timoni. T’i telefononi ose dërgoni porosi miqve, të dëgjoni muzikë, të caktoni rikujtues apo edhe për të rregulluar temperaturën në automjet - thjesht pyesni Google-in.     
  App Google - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
  sillni aplikacionet tuaja në bord
  Llogaria juaj e Google*** ju ndjek në bord. Kontrolloni mesazhet, muzikën dhe aplikacionet tuaja të preferuara me 3 GB internet të përfshirë****.     

  *Google, Google Maps janë brend tregtarë i Google LLC të përfshira për 5 vite

  **, Google është brend tregtarë i Google LLC

  ***Google, Google Map dhe Google Play janë brend tregtarë i Google LLC

  **** i vlefshëm për 6 muaj
  DERI NË 35 APLIKACIONE NE BORD*

  Amazon Music, EasyPark, Radioplayer… Deri në 35 aplikacione (varësisht prej vendit) me përmbajtje ekskluzive të ofruara përmes sistemit të openR link në hibridin e plotë Renault Austral.            

  *varësisht prej vendit