Update cookies preferences

AKSESORËT

MEGANE I JUAJI E-TECH 100% ELEKTRIK I PËRSHTATET ÇDO SITUATE

MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIK

MERRNI TË GJITHA ME VETE

Rritni me lehtësi kapacitetin e ngarkesës të Megane E-Tech 100% elektrik me shufra për tërheqje dhe shufrat e çatisë.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - removable towbar
Shufra për tërheqje të rimorkios
Zgjidhni shufrën për tërheqje (“çmontuese pa mjete” apo fikse) dhe përfitoni një nivel të jashtëzakonshëm të fuqisë tërheqëse - deri në 900 kg varësisht prej versionit.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories - tool-free removable towbar and bicycle rack
Shufra për tërheqje dhe rafti për biçikleta
Transportoni me lehtësi deri në 3 biçikleta duke përdorur çfarëdo litari për tërheqje (“çmontues pa mjete” apo të fiksuar) dhe asortimentin tonë të gjerë të rafteve për biçikleta. Nuk do të bëheni më telashe: rafti juaj i biçikletës largohet, duke lejuar qasje të lehtë në bagazh.
Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories - quickfix roof bar
Quickfix shufra çatie dhe rafti për ski, rafti për biçikleta, kuti çatie
Shufrat e çatisë Quickfix mund të instalohen dhe hiqen pa pasur nevojë për asnjë mjet. Mund të bashkëngjitni dhe transportoni me lehtësi çdo gjë që dëshironi - kuti çatie, raft për biçikleta, raft skish dhe më shumë.     

E-Tech

KARIKIM I LEHTË

Shijoni eksperiencën më të mirë të vozitjes elektrike me pajisje praktike të përshtatura për nevojat tuaja.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - selection of charging cables
zgjedhja e kabllove të karikimit
Në krye të kabllos standarde, zgjidhni disa kabllo shtesë më të gjata të karikimit për komoditet shtesë: 6.5 m të gjatë në vend të kabllos standarde 5 m.     
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - cable handle
dorezë e kabllos
Esenciale për manovrimin e thjeshtë dhe efikas të kabllove tuaja të karikimit.     
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - cable strap and storage bag
Mbështjellisi i kabllos dhe qesja për magazinim
Organizoni dhe ruani kabllot tuaja me mbështjellësin dhe çantën e magazinimit të bërë nga pëlhura e ricikluar.     

OPTIMIZONI PJESËN E BRENDSHME

Magazinimi dhe ruajtja

Maksimizoni hapësirën e brendshme të Megane E-Tech 100% elektrik me ndarje të përshtatshme për magazinim dhe ruajtje për t'ia dalë çdo situate.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - false floor and storage
dyshemeja e rreme dhe magazina
Magazinoni lehtësisht kabllot e karikimit madje edhe ndonjë kabllot shtesë të rastit në pjesën e ndarë nën dyshemenë e rreme.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories -centre console modular organiser
Organizuesi modular i konzolës qendrore
Megane E-Tech 100% elektrik sjell inovacion: rivendosni kunjat për të krijuar një hapësirë të magazinimit në konzolë që i përshtatet gjësendeve tuaja të përditshme dhe gjësendeve të udhëtimit.     
 Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories - easyflex modular boot protection
Mbrojtja modulare e bagazhit easyflex
Praktik, i papërshkueshëm nga uji dhe i përshtatshëm në çdo situatë, mbrojtja e bagazhit rregullohet së bashku me ulësen e pasmë, duke u shtrirë për të mbrojtur pragun e bagazhit nga gërvishtjet.     

personalizimi

UDHËTONI ME STIL

Udhëtimi bëhet më i lehtë me Megane E-Tech 100% elektrik.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - roof customisation decals
dekorimet për personalizim të çatisë
Personalizojeni çatinë e Megane E-Tech 100% elektrike me dekorime të frymëzuara nga logoja e Renault-tit.     
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - wing mirror shell
mburoja e pasqyrës anësore
Mbroni pasqyrat tuaja anësore me mburoja hiri saten.     
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accessories - floor mats - door sill
Shtroja tekstili premium gold të dyshemesë dhe pragjet e dyerve me ndriçim
Stil martesor dhe mbrojtje me shtrojat premium të dyshemesë me qepje ari. Pragjet e dyerve të ndriçuar me hekur të krehur inox i japin Megane E-Tech 100% elektrik një prekje finale të sofistikimit.