Update cookies preferences

OPENR LINK ME GOOGLE TË INTEGRUAR

SISTEMI GOOGLE I INTEGRUAR: PËRVOJA JUAJ E LIDHUR E VOZITJES


MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIK
SHIJONI NAVIGIM NË KOHË REALE
Google Maps ju mundëson navigimit të saktë dhe të besueshëm, me përditësime të informacionit në kohë reale. Shijoni një përvojë të personalizuar: duke ruajtur adresat tuaja të preferuara, sugjerime të navigimit dhe më shumë. Opsionet e veçanta të GoogleMaps për automjetet elektrike, të kombinuara me Google Assistant ju mundësojnë të përshtatni shfrytëzimin e Megane E-Tech 100% elektrik dhe të arrini në destinimin tuaj në rehati të plotë.         

 * shërbim falas për 5 vite
PAK NDIHMË NË AUTOMJET
Ndihma “pa duar” brenda automjetit me Google Assistant. Telefononi ose dërgoni porosi me lehtësi një miku, pranoni drejtime, caktoni takime ose ndryshoni temperaturën në makinë. Ju gjithashtu mund të përdorni zërin tuaj për të kontrolluar pajisjet e mençura shtëpiake kompatibile.
Thjesht thuaj "Ok Google" ose shtyp butonin e kontrollit zanor në timon për ta përdorur. 
                             
 * shërbim falas për 5 vite
QASJE NË APLIKACIONET E JUAJA TË PREFERUARA

Spotify, YouTube Music, Google Play Books dhe jo vetëm. Aplikacionet tuaja të preferuara tashmë janë integruar në ekranin openR link të Megane E-Tech 100% elektrik. Dëgjo muzikën tënde të preferuar, dëgjoni audio libra , podkaste dhe përdorni aplikacionet tuaja të preferuara përgjatë tërë udhëtimit tuaj. Aplikacione të reja do të shtohen tërë kohën. Mos bëni asgjë: përditësimet e rregullta janë automatike

         

  * Ofertë testuese 3 GB (e vlefshme për 6 muaj)  
SHIJONI NJË EKSPERIENCE TË PERSONALIZUAR
Shijoni një përvojë plotësisht të personalizuar. Me kalimin e kohës, sistemi përshtatet me shprehitë dhe preferencat tuaja, për t'ju udhëhiqur më mirë dhe sugjeruar veprimet përkatëse.