Update cookies preferences

Megane E-Tech 100% elektrik

nga kuaj-fuqi në fuqi elektrike
MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIK
motori motori
ose 220 kf
ofrohet me versionet equilibre, techno dhe iconic. Versioni Evolution me gamë zgjeruar ofrohet vetëm me 130 kf
përshpejtimi 7.4 sec
0-100km/h
ofrohet me versionin evolution 220 kf dhe versionin equilibre
deri në 470km
distanca e përshkuar sipas (WLTP)
ofrohet me versionin e evolution me gamë të zgjeruar
deri në 300km
distanca e rikuperohet brenda 30 minutave
distanca maksimale e rikuperuar sipas ciklit të kombinuar të vozitjes të WLTP në një pikë të shpejtë DC të karikimi me një fuqi prej së paku 130 kW. Deri 200 km distancë e rikuperuar gjatë ciklit së vozitjes në autostradë

NDJESI E PASTËR

DIZAJN I PËRKRYER
Karroceri të limuzines kompakte, stil crossover-i, të pasme të skalitur, linja sportive.  Linjat e tija aerodinamike i japin pamje të dalluar, për një vozitje mbresëlënëse. Rrotat 20”, ndriçimi full-LED i veçantë, brezi i ylbertë 3D në pjesën e pasme dhe detajet e kromit me ari shpërfaqin një dizajn krejtësisht origjinal.     
ERGONOMIK DHE ME PLOTË HAPËSIRË
Platforma ekskluzive e Megane E-Tech 100% elektrik ka një dysheme plotësisht të sheshtë. Hapësirë shtesë lirohet falë strukturës së zgjeruar dhe konzolës së ri ekstra të hollë openR: Hapësirë për këmbët 209 mm në pjesën e pasme, 33 L hapësirë ngarkuese.     
PËRJETONI NJË CILËSI PRIMIUM TË VOZITJES
Relaksoni vetën me vendosjen e rishpikur të pasagjereve, ku gjithçka është bërë për të thjeshtuar udhëtimet tuaja. Zgjateni dorën nga ulësja juaj mbështetëse e rregullueshme, e përshtatur dhe prekni ekranin e madh openR në formë të L-së prej 774 cm2.     
DIZAJN MODULAR DHE VEND PËR MAGAZINIM
Mbushës induktiv wireless në pjesën para, portë USB-C në pjesën e pasme, ndarje qendrore për magazinim, 33 L hapësirë magazinimi qendrorë/anësorë dhe bagazhi me vëllim prej 440 L. Megane E-Tech 100% elektrik e përsosë jetën në kabinë.     

TEKNOLOGJI E PASTER

ME GOOGLE TË INTEGRUAR: PËRVOJA JUAJ E LIDHUR E VOZITJES
Përdorni sistemin openR link me Google të integruar për të konfiguruar deri në 5 llogari. Keni qasje në të gjitha aplikacionet tuaja të preferuara dhe kënaquni më të gjithat që Google ofron pa e lidhur telefonin tuaj.     
ZËRIMI PREMIUM HARMAN KARDON
Sistemi i ri i zërimit ekskluziv Harman Kardon ofron një përvojë gjithëpërfshirëse për të gjithë pasagjerët. Sistemi gjeneron gjithsej 410 W zë përmes 2 cicëronave në cepat e konzolës qendrore, 2 woofer-ëve në panelet e dyerve para, 2 cicëronave dhe 2 woofer-ëve në panelet e dyerve të pasme dhe 1 subwoofer-i në bagazh. Muzika shndërrohet në një përvojë të paharrueshme me 5 peizazhe zanore dhe teknologjinë Quantum Logic Surround™.     
SIGURIA E SHTUAR
26 sisteme të ndihmës së shoferit dhe sistemet për siguri ju garantojnë vozitje pa brenga.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- driver-assistance systems
sistemet e ndihmës së shoferit
Zhytuni në një përvojë edhe më intuitive dhe më të qetë të vozitjes me 8 teknologjitë ndihmëse të shoferit që ofron Megane E-tech 100% elektrik.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- safety
siguria
Vozitni me siguri të plotë! Sistemet e mençura të ndihmës së shoferit monitorojnë kushtet e trafikut dhe ju paralajmërojnë për ngjarje të papritura në rrugë.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- park assist
ndihma gjatë parkimi
Asnjëherë mos keni frikë më nga parkimi paralel dhe thjeshtoni të gjitha manovrat e parkimit me sistemet e ndihmës gjatë parkimit.     

TËRËSISHT ELEKTRIK

INOVACION 360°
Platforma e re CMF-EV është e pajisur me një bateri ultra të hollë 60 kWh dhe një motor elektrik kompakt 160 kW. Shpërndarja ideale e peshës, baza më gjatë midis rrotave, dyshemeja plotësisht e sheshtë dhe qendra e ulët e rëndesës i japin makinës shkathtësi më të madhe dhe më shumë hapësirë në kabinë.
AUTONOMI E RRITUR
Megane E-Tech 100% elektrik është një nga automjetet më të lehta në kategorinë e tij (1620 kg). Në kabinë, një sistem rregullon automatikisht temperaturën e baterisë dhe motorit. Me fuqi ekuivalente, pavarësisht kushteve të jashtme, ju do të shijoni distancë të rritur të vozitjes.
AERODINAMIKA TË AVANCUARA
Kërkimi për aerodinamika inovative po ashtu ndihmon në rritjen e distancës së përshkuar. Lartësia e tij e ngritur, forma e çatisë, gomat me profile të ngushta, parakolpët e skalitur dhe dorezat e dyerve palosëse janë karakteristika strukturore që rrisin efikasitetin e tij.
RISHPIKJA E AUTOMJETIT
Megane E-Tech 100% elektrik ju shoqëron kudo që të shkoni. Duke u mbështetur në ekspertizën e R&D të Renault-it, ky automjet ofron deri në 470 km distancë të vozitjes (300 km me baterinë 40 kW).     
ZGJIDHJET E KARKIMIT
qëndroni të lidhur me automjetin tuaj
Bëni më të thjeshtë përditshmërinë tuaj me përdorimin e aplikacionin My Renault, duke marr nën kontroll automjetin tuaj nga distanca përmes telefonit: distanca e mbetur e vozitjes, pikat e karikimit në afërsi, planifikimi i karikimeve, planifikimi i udhëtimit dhe shumë më tepër.     
SHËRBIMET E MIA TË LIDHURA RENAULT
Qëndroni të lidhur me makinën tuaj me My Renault
Thjeshtoni jetën tuaj të përditshme duke përdorur aplikacionin My Renault, duke marrë nën kontroll automjetin tuaj nga distancë përmes telefonit: distanca e mbetur e vozitjes, pikat e karikimit në afërsi, planifikimi i karikimeve, planifikimi i udhëtimit dhe shumë më tepër. Përveç ndihmës që përfitoni në baza ditore, shërbimet e lidhura të Renault njëkohësisht po zhvillohen dhe përmirësohen gjatë tërë kohës me veçori të reja.
PYETJET E SHPESHTA ELEKTRIKE
Renault Megane E-Tech 100% electric - electric faq
Pyetjet e Shpeshta Elektrike
Përgjigje në pyetjet tuaja në lidhje me automjetet elektrike

VERSIONET X TË PERSONALIZUESHME

(versionet që ofrohen: i gjithë seksioni do të lokalizohet sipas vendeve, sipas versioneve që ofrohen)
KURSENI DERI NË 1500 € BENZINË* NË VIT DHE DERI 23%** NË SHPENZIMET E MIRËMBAJTJES
krahasuar me automjetin e kategorisë së barasvlershme me motor me djegie

* Vlerësimet e kursimit të karburantit përcaktohen duke krahasuar një automjet kompakt të kategorisë së njëjtë që konsumon 7,5 litra për 100 kilometra (“Limuzinë kompakteme “dy kuti” dhe “tre kuti” me përmasa midis 4,1 m dhe 4,5 m”) bazuar në kilometra mesatare të kaluara vjetore ose 15 000 kilometra. Kostot e karburantit dhe energjisë elektrike janë llogaritur duke përdorur tarifat mesatare në Poloni: 1,709 €/L dhe 0,169 €/kWh gjatë muajit shkurt 2022.


** Vlerësimet e kursimeve të mirëmbajtjes bazohen në krahasim me një automjet kompakt me djegie të brendshme të të njëjtit segment, bazuar në një kilometrazh vjetor prej 15,000 km për një periudhë 3 vjeçare, përfshirë ndërrimin e vajit të motorit, filtrit të vajit, filtrit të kabinës dhe vajit të frenave gjatë kësaj periudhe. Sipas kushteve të një kontrate 3-vjeçare të mirëmbajtjes / 45,000 km.SHKO EDHE MË TEJ
Zbuloni ofertat tona të llojllojshme të financimit dhe tërë gamën e aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për Megane E-Tech tuajin të ardhshëm 100% elektrik.     
Renault Megane E-Tech 100% electric- offer
Oferta më e fundit në Megane E-Tech 100% elektrik
Leasing afatgjatë e Megane E-Tech 100% elektrik 40 kWh (me ose pa depozitë)     
 Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories
aksesorët
nga transporti, përmes karikimit, tek opsionet e personalizimit
 Renault Megane E-Tech 100% electric- financing
Financimi dhe shërbimet Megane E-Tech 100% Elektrik
                      financim vetëm për ju, që të shijoni përvojën e Megane E-Tech 100 elektrik