SHËRIMET E LIDHUARA

QËNDRONI TË LIDHUR ME AUTOMJETIN TUAJ

MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIK

PLANIFIKONI UDHËTIMET TUAJA NË NJË AUTOMJET ELEKTRIK

ORGANIZONI DHE PËRSHTATNI UDHËTIMET TUAJA ELEKTRIKE
Planifikuesi i udhëtimeve i automjetit elektrik harton rrugët e disponueshme dhe ju lejon të rregulloni dhe llogaritni udhëtimet tuaja bazuar në konsumin e karburantit, duke marrë parasysh faktorët që mund të ndikojnë në nivelet e karikimit (ngarkesa e automjetit, numri i pasagjerëve, bagazhi, etj.).     
 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - locating
gjeni pikat më të mira të karikimit
Duke përdorur opsioinin "Vendndodhja dhe disponueshmëria e pikës së karikimit", ju mund të shfletoni dhe shikoni pikat më të mira të karikimit gjatë udhëtimin tuaj:
  • sipas disponueshmërisë
  • sipas llojit të karikimit
  • sipas llojit të prizës
  • sipas çmimit
 Kurseni kohë duke paguar faturën tuaj drejtpërdrejt me kartën Mobilize charge . (të lokalizohet)

 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - monitoring
monitoroni nivelet e karikimit
Përcillni gjendjen e baterisë tuaj dhe distancën e mbetur të vozitjes në kohë reale. Karikoni menjëherë ose lëreni për një kohë të caktuar.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - controlling remotely
shijoni udhëtime të rehatshme
Kontrolloni dhe caktoni temperaturën në kabinën e pasagjerëve dhe shijoni rehati ideale.

MENAXHONI DHE MONITORONI AUTOMJETIN TUAJ

 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - dashboard access
qasje në tabelën komanduese
Duke përdorur telefonin e mençur, qasuni nga distanca në komandën e Megane E-Tech 100% elektrik dhe të gjitha veçoritë e tij.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - GPS positioning
gjeni vendndodhjen GPS të automjetit tuaj
Nuk po e gjeni Megane-nin tuaj E-Tech 100% elektrik? Me lehtësi do ta gjeni automjetin tuaj përmes aplikacionin My Renault. Sa herë që ndaleni, vendndodhja GPS e automjetit tuaj sinkronizohet automatikisht dhe shfaqet në aplikacion.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - My renault - controlling remotely
aktivizoni dritat dhe borinë tuaj
Ndriçoni rrugën deri tek Megane i juaj E-Tech 100% elektrik duke aktivizuar dritat dhe kontrollin e borisë. Dritat e automjetit tuaj do të fillojnë menjëherë të pulsojnë dhe boria do të bjerë për disa sekonda. Për një zgjidhje më thjeshtë, zgjidhni të përdorni vetëm dritat.