Update cookies preferences
PERPARESITE E RENAULT
Dorëzojë automjetin në duart e ekspertëve Renault -së dhe siguroni vetes tuaj :
- ekspertizën e ekipeve tona,
- garancinë e prodhuesit për pjesë e këmbimit të instaluar dhe instalimin , si dhe të gjitha shërbimet,
- garantimi i instalimit të pjesëve të këmbimit origjinale Renault.

SHËRBIMET TONA
- U përgjigjemi pyetjeve tuaja kërkuar përmes internetit në më pak se 48 orë
- Gjatë secilës vizitë të servisit , ju kthejmë automjetin në kohën e rënë dakord dhe me një çmim të rënë dakord
- Të gjitha punimet e bëra pa dijeninë tuaj janë pa pagesë
- Ne ju japim garanci të prodhuesit të pjesëve të instaluar dhe të punës - Si shpërblim për besimin , ne ju ofrojmë oferta promovuese     

SHËRBIMI RENAULT Ekipet profesionale janë të specializuar për procedurat komplekse mekanike dhe elektronike dhe të trajnuar për instalimin e pajisjeve shtesë dhe punimeve në karroceri . Rrjeti më i mirë për mirëmbajtje dhe riparime në Serbi është në shërbimin tuaj .

ZGJIDHJA RENAULT : KUSH DI ME MIRE SE RENAULT TE MIREMBAJE AUTOMJETIN TUAJ
Distributorët tanë janë të hapura për ju gjatë gjithë vitit dhe të ofrojnë zgjidhje të cilat janë të përshtatura për nevojat tuaja për mirëmbajtjen dhe riparimin .
Ekipet e specializuara janë në shërbimin tuaj .

Pra, ju nuk keni arsye të hezitoni : Kush e di më mirë se Renault për të mirëmbajtur dhe riparuar Renault-in tuaj .     

KUPTONI E GJITHA RRETH..EKSPERTIZES SE RREJTIT RENAULT
Shpejtësia , cilësia dhe besueshmëria janë detyrat e vazhdueshme të ekipeve tona .
Kënaqësia e juaj është gjithmonë në vendin e parë ! Ne përpiqemi për të kënaqur nevojën tuaj për të qenë gjithmonë pa brenga.     
KUPTONI E GJITHA RRETH..EKSPERTIZES SE RREJTIT RENAULT    

Shpejtësia , cilësia dhe besueshmëria janë detyrat e vazhdueshme të ekipeve tona .
Kënaqësia e juaj është gjithmonë në vendin e parë ! Ne përpiqemi për të kënaqur nevojën tuaj për të qenë gjithmonë pa brenga.