Mundësi punësimi në Auto-Mita:

- Asistent/e i/e Kontabilitetit dhe Kontrollit Financiar
- Zyrtar/e i/e Auditimit të Brendshëm dhe Pajtushmërisë Ligjore
- Zyrtar/e i/e Planifikimit Financiar dhe Raportimit
- Zyrtar/e i/e Planifikimit Financiar dhe Raportimit

Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju një ambient fantastik me ekipin më të mirë 😊.

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në info@automita.com