Renault CAPTUR i Ri

Dizajn sportiv dhe i personalizueshem

Dizajn i jashtem

Lëreni të ju pushtojë forma e tij

CAPTUR-i i Ri i ka të gjitha tiparet e një SUV-i me personalitet të shtuar.

PERSONALIZIMI

Secili CAPTUR-rin e vet

Personalizoni CAPTUR-in tuaj të Ri

Pakot e pjesës së jashtme

Personalizimi i pjesës së jashtme…

Çatia, pasqyrat e jashtme, mbrojtëset nën motor... Luani me kombinime të ndryshme të ngjyrave në CAPTUR-in tuaj të Ri.

Pakot e pjesës së brendshme

… pjesa e brendshme

Beni pjesën e brendshme sipas shijes tuaj. Duke filluar nga mbulesat deri tek mbështetja e dorës dhe panelit të mesëm tek tabelën së instrumenteve – përzgjidhni pakon e juaj LOOK që ka 3 ngjyra origjinale (Portokalli Safran, Hiri Architecte dhe Hiri Sellier*) apo shtoni nuancat tuaja me mundësi të përzgjedhjes nga 4 personalizime të pjesës së brendshme (Kaltër Océan, Kaltër Volubilis, kuqe Piment dhe Portokalli Safran).          

PJESA E BRENDSHME

Revolucion

Pjesa e brendshme është e pajisur me ekran multimedial touchscreen prej 9,3’’ i kthyer nga shoferi, po ashtu me tabele të instrumenteve prej 10,2’’, konzolen inovative me levën lundruese futuriste të ndërruesit "E-shifter", ndarjet e mençura për ti lënë gjësendet, dhe shume të tjera! 
Renault CAPTUR

Cilësia sipas nevojës

Rehatohuni në një hapësirë të këndshme, ku mbizotëron cilësia (materiale të cilësisë së lartë, skaje nga shkuma, ulëse të rehatshme).
Renault CAPTUR

Ndarje të mençura për ti lënë gjësendet

Sirtari për doreza, ndarjet për të lëne gjësende në mbështetësen qendrore për dorë...zmadhoni eksperiencën tuaj në bord!
Renault CAPTUR

Më i madh dhe më i mirë

Përfitoni nga bagazhi me vëllim prej 536-L, më i madhi në kategorinë e vet...Dhe shijoni modularitetin unik fale sediljes rrëshqitëse dhe palosëse.
Renault CAPTUR

Sistemet e kyçura multimediale Renault EASY CONNECT

Me sistemin tërësisht të ri dhe të përditësuar të multimedias, ju keni qasje në përmbajtje përmes ekranet më të madh touchscreen prej 9,3'' më kategorinë e vet. Jeta juaj behet me e lehtë falë gjetjes së destinacionit përmes Google Search