Update cookies preferences
Sportivitet që përfiton nga teknologjia

Renault MEGANE R.S. Trophy

E përditshmja sapo është bërë më emocionuese

Vazhdoni traditën

Renault MEGANE R.S. Trophy
Më shumë muskuj!
Pragu i 300 kuaj fuqive arrihet nga motori 1.8L turbo me injektim, me teknologjinë e fundit të turbos “kushinetë në formë topi”  nga bota e Formula 1. Për herë të parë, Renault MEGANE R.S. TROPHY i Ri i ofron dy lloje të ndërruesve: ndërrues manual me (400 Nm) dhe ndërrues EDC me (420 Nm).         
Renault MEGANE R.S. Trophy
Trajtoni vetën me një tingull unik
Renault MEGANE R.S. TROPHY i Ri, përmban një linjë unike të tubit shkarkues i cili rrit performancën. Me një valvul mekanike, ai lëshon të tërë shpirtin e tij sipas modulit të zgjedhur në MULTI-SENSE. Kur valvula është e hapur, ajo ofron zhurmë maksimale dhe performancë, kur është e mbyllur, ofron komfort maksimal         

Eksperitize e fokusuar

Pajisjet
Pajisje të dizajnuara për të rritur performancën
Renault MEGANE R.S. TROPHY i Ri është standard i pajisur me karrocerinë CUP, që i përshtatet edhe me shume përdorimit sportiv. Ai veçohet me diferencialin mekanik Torsen®.
Ulëset e fjalës së fundit Recaro®, ju mundësojnë juve që të ulni pozitën e vozitjes deri në 20 mm. Mbështetësja e kokës në formë guace dhe tapiceria Alcantara® po ashtu sjellin mbështetje të përkryer gjatë vozitjes. I identifikueshëm nga disqet e aluminit FUJI të lehta prej 19” të mbështjella me gomat Bridgestone® Potenza S007 (opcionale) apo S001 në disqe alumini 19’’ JEREZ tri shtresore (pajisje standard), Renault MEGANE R.S. TROPHY i Ri është i pajisur me frena me material të dyfishtë dhe Brembo® kallëpe për frenim optimal.
Teknologjia
Le meilleur des technologies Renault Sport
Le meilleur du savoir faire Renault Sport est incarné dans la Nouvelle Renault MEGANE R.S. TROPHY :
  • 4CONTROL procurrant une agilité hors du commun
  • Launch Control assurant des départs efficaces
  • Multi Change Down optimisant les relances en sortie de virage
Sans oublier ce qui fait la force des châssis Renault Sport depuis des années : le Train Avant à Pivot Indépendant permettant une meilleure gestion de la motricité en courbe .
A jeni të gatshëm ta bëni një xhiro me Renault MEGANE R.S. të Ri TROPHY?
Renault MEGANE R.S. Trophy
Një botë plot me emocione
Gama e Renault Sport   
Renault et le sport automobile
Inovacioni, pasion ynë
Renault dhe motosport