Update cookies preferences

SCENIC i Ri

Jepini një dimension të ri
Renault SCENIC
PREJ VETËM €19,990

Çmimi për verzionin bazik

Le ta ri-shpikim rutinën e përditshme

Dizajni i pjesës së jashtme

.
Renault SCENIC
Dashurohuni në dizajnin e tij
Kush ka thënë se MPV-të (makinat për shfrytëzim të shumëfishtë) nuk mund të jenë sensuale? Me disqe alumini të  20”, me xham para të kredhur, linja origjinale të karrocerisë dhe ndriçim me vija ekskluzivë, Renault SCENIC ka rikrijuar vetveten me fokus të fortë në stil..

Dizajni i pjesës së brendshme

Renault SCENIC
Ju do të kënaqeni me paraqitjen modulare
Kroskot rrëshqitës, sirtarë në pjesën e përparme, raft në pjesën e pasme...ndarjet praktike “Easy LIfe” të Renault SCENIC ju bëjnë jetën tuaj më të lehtë.

Karakteristikat teknike

Pajisjet

Renault SCENIC lehtëson përvojën tuaj në pjesën e brendshme

Renault SCENIC - Système multimédia R-LINK 2
Përjetoni risinë
Shijoni teknologjinë e gamës më të lartë. Për sigurinë tuaj, ndihma për mbajtjen e korisisë, frenimi urgjent aktiv me detektim të këmbësorëve dhe detektimi i lodhjes, për herë të parë janë inkorporuar në një automjet Renault. MULTI SENSE dhe head-up displeji me ngjyra sigurojnë rehati gjatë vozitjes si kurrë më parë.   
Renault SCENIC - Intérieur modulable et spacieux
Udhëtoni në suitën familjare
I projektuar me mirëqenien tuaj në mendje dhe atë të pasagjereve tuaj, Renault SCENIC i Ri është gjithmonë praktik dhe i përshtatshëm për përdoruesit. Për ta bërë jetën e përditshme me të lehtë, ulësja e pasme për 3 pasagjer është rrëshqitëse po ashtu dhe paloset 1/3-2/3.   
Përmasat

Përmasat kryesore

Renault SCENIC
4406 mm
Gjatësia e përgjithshme
    Renault SCENIC
    2128 mm
    Gjerësia e përgjithshme me pasqyra


    A jeni të gatshëm ta bëni një xhiro Renault SCENIC-un e Ri ?