AKSESORËT

RENAULT AUSTRAL I PËRSHTATET ÇFARËDO SITUATE

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HIBRID

DIZAJNI

Më sportiv, më elegant, më i fortë... Personalizoni hibridin tuaj të plotë Renault Austral E-Tech me aksesorët tanë.
PERSONALIZONI PJESËN E BRENDSHME
Pedalet sportive dhe pragjet të dyerve... Theksoni pamjen sportive, luksoze apo aventuriere të Renault Austral-it tuaj.

SHFRYTËZONI TË GJITHA QË AUSTRAL-I JU OFRON

Renault Austral-i tërësisht i ri përshtatet me jetën tuaj dhe nevojat e juaja në aspekt të hapësirës dhe transportit.
MERRNI TË GJITHA ME VETE
Rritni me lehtësi vëllim e ngarkimit në hibridin tuaj të plotë Renault Austral E-Tech me shufra tërheqëse dhe rafte çatie.
retractable towbar - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
Kanxhë tërheqëse 100% elektrike
Vendosni kanxhën tuaj tërheqëse me lehtësi duke përdorur kanxhën palosëse 100% elektrike. Kanxha tërheqëse shpaloset ose fshihet pa mundim me prekjen e një butoni.
DHE SHUMË MË SHUMË...
MBRONI RENAULT AUSTRAL TUAJ
Kujdesuni për Renault Austral E-Tech me aksesorët tonë origjinalë të krijuar posaçërisht për këtë model.
boot liner - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
Astar për bagazh
Ruani bagazhin tuaj me astarin tonë për bagazh. Skajet e astarit të larta mbajnë papastërtitë, duke e mbajtur bagazhin tuaj të pastër.
boot protection - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
Mbrojtja e bagazhit
Praktik, i papërshkueshëm nga uji dhe i përshtatshëm për çdo situatë, mbrojtësi modular i bagazhit përshtatet me hibridin tuaj të plotë Renault Austral E-Tech dhe mbron pragun e bagazhit.     
stainless steel custom boot sill - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
pragu i bagazhit nga çeliku inox
Ngarkoni sendet e rënda në mënyrë të sigurt dhe mbroni karrocerinë nga gërvishtjet me pragun tonë nga alumini i lëmuar.     
rubber mat - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
shtroja gome
Shtrojat me skaje të larta të dyshemesë nga goma kombinojnë stilin dhe mbrojtjen për efikasitet më të madh.     
EKSPERIENCA NË BRENDËSI
Personalizoni përvojën tuaj të vozitjes në brendësi të hibridit të plotë Renault Austral E-Tech.
inductive wireless charger - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
karikues pa tel induktiv
Përzgjidhni karikuesin induktiv wireless *, pa kabllo apo priza dhe mbajeni telefonin inteligjent të karikuar kur jeni në lëvizje. 

*për telefonat inteligjentë kompatibil
hanger on multi-function system - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
varësja shumë-funksionale
Trajtojeni veten me sistemin shumë-funksional të mbështetëses së kokës. Kur të arrini në destinacionin tuaj, merrni dhe vishni xhaketën tuaj krejtësisht pa rrudha nga varësja e montuar në pjesën e pasme të ulëses tuaj.      
separation grid - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
Rrjeta ndarëse
Në pjesën brenda, ndani bagazhit me një rrjetë të personalizuar dhe udhëtoni në mënyrë të sigurt me qenin tuaj.