Update cookies preferences

RENAULT AUSTRAL E-TECH

Renault Austral

Renault Austral E-Tech full hybrid
Hibridi i plotë Renault Austral E-Tech me motorin e tij 200 kuaj fuqi, është një ndër më motorët më efektivë në kategorinë e tij.  
Me konsum prej vetëm 4.7 L/100 km dhe emetime CO₂ prej vetëm 105 g/km(1). Mënyra e vozitjes elektrike ju mundëson 80% të kohës në qytet të vozitni ekskluzivisht me tërheqje elektrike, po ashtu edhe të përshpejtoni deri në 130 km / orë(2)

Ekrani OpenR 774 cm², dhe ekrani “head up” prej 210 cm², ofrojnë një përvojë inovative dhe gjithëpërfshirëse.  

Sistemi i avancuar i drejtimit ne katër rrota 4Control advanced ju garanton kontroll të plotë në rrugë.
200 KF
Transmetuesi i fuqisë E-Tech full hybrid     
32
sisteme të avancuara të ndihmës së shoferit
575 dm³
Vëllimi i bgazhit(4)
984 cm²
ekrani openR + ekrani “head up”(5)

(1) vlerat e homologuara në përputhje me procedurën e testimit WLTP / burimi: UTAC / korrik 2022.

(2) varësisht nga gjendja e baterisë dhe mënyrës së vozitjes / burim i brendshëm Renault / 2022

(3) varësisht nga gjendja e baterisë dhe mënyrës së vozitjes / burim i brendshëm Renault / 2022

(4) Standardi VDA - varësisht nga versionit

(5) varësisht nga versionit

 (1) Standardi VDA - varësisht nga versionit

 (2) varësisht nga versionit

(3) në dispozicion varësisht nga versionitRENAULT AUSTRAL E-TECH

motorët hibrid
hybrid engines - Austral
Ofertë e motorëve 100% hibride
Hibrid i butë dhe hibridi i plotë E-Tech sjellin së bashku kënaqësinë e vozitjes dhe efikasitetet të energjisë, pa nevojë të karikimit më prizë.     
SISTEMI MULTIMEDIAL
multimedia system - Austral
openR
Sistemi intuitiv multimedial openR link me një ekran me sipërfaqe prej 774 cm² gërsheton të gjitha shërbimet më të mira të lidhura të aplikacionit My Renault dhe Google(1).     
(1) Google është brend tregtarë i Google LLC

KËNAQËSIA E VOZITJES
drive control - Austral
4Control i avancuar
Sistemi i ri i drejtimit me katër rrota 4Control i avancuar(1) garanton drejtim më të saktë dhe vozitje më të sigurt.          

(1) available depending on version

KËNAQËSIA E VOZITJES
drive control - Austral
multi-sense

Në dispoizicion keni 5 mënyra të vozitjes(1), ju mund ta përshtatni automjetin tuaj sipas dëshirës për një përvojë të personalizuar vozitjeje.           

(1) varësisht nga versioni


SIGURIA
safety control - Austral
27 sisteme të avancuara të ndihmës gjatë vozitjes
Vozitja, parkim, siguria... Çdo gjë është nën kontroll me 27 sistemet e avancuara të ndihmës së shoferit.
HAPËSIRA E BRENDSHME
interior space - Austral
dizajn modular
Shijoni një vëllim bagazhi deri në 575 dm³ (1) VDA ose deri në 1525 dm³ me ulësen e pasme të palosur.          

(1) Standardi VDA - varësisht nga versionit


VERSIONI ALPINE SPIRIT
Alpine spirit - Austral
Premierë botërore
Jepni hibridit tuaj të plotë Renault Austral E-Tech një dukje edhe më të guximshme me versionin Alpine Spirit.

MOTORËT HIBRID

100% hibrid

Nuk ka nevojë të karikohet në prizë
Hibrit i plotë E-Tech
powertrains - full-hybrid - Renault

Mënyra e vozitjes elektrike ju sjell kënaqësinë e vozitjes së qetë deri në 130 km/h! Gjithashtu, deri në 80% të kohës në qytet mund të vozitni ekskluzivisht me energji elektrike (1): bateritë karikohohen sa herë që ngadalësoni apo frenoni. Pa pasur nevojë ta fusni në prizë elektrike.

Fuqia maksimale
118  kW ose 146  kW (160 ose 200 hp)

varësisht nga versioni
  

ndërruesi
automatik inteligjent me shumë mënyra të punës
  

Emetimet CO2 sipas WLTP
prej 104g/km

vlerat e homologuara në përputhje me procedurën e testimit WLTP / burimi: UTAC / korrik 2022
  

konsumi
prej 4,6L/100km
vlerat e homologuara në përputhje me procedurën e testimit WLTP / burimi: UTAC / korrik 2022
  

voltazhi i baterisë
400 V + kapaciteti prej 2 kWh

(1) varësisht nga gjendja e baterisë dhe mënyrës së vozitjes / sipas burim të brendshëm të Renault / 2023


hibrid i butë i avancuar
motorisation - Austral
Teknologji ekskluzive: sistemi i ri elektrik 48 V i ndërlidhur me motorin me benzinë ndihmon në përmirësimin e momentit rrotullues të disponueshëm gjatë fazave të ndezjes dhe përshpejtimit për një ndjesi më të mirë, kënaqësi më të madhe të vozitjes dhe konsum ditorë më të ulët të karburantit (1). Deri në 20% krahasuar me një motor të barasvlershëm jo të elektrizuar.         

Fuqia maksimale         
96  kW (130 kf)

ndërruesi         

ndrërrues manual          

Emetimet CO2 sipas WLTP         

prej 118 g/km
vlerat e homologuara në përputhje me procedurën e testimit WLTP / burimi: UTAC / korrik 2022  

konsumi
5,2L/100km
vlerat e homologuara në përputhje me procedurën e testimit WLTP / burimi: UTAC / korrik 2022  

voltazhi i baterisë  
48 V
hibrid i butë
powertrains - mild-hybrid - Renault
Teknologjia hibride e butë përbëhet nga një motor turbo/benzine me 4 cilindra, 1.3 L, me injeksion të drejtpërdrejt të benzinës dhe një bllok motori prej alumini për peshë të reduktuar, i ndihmuar nga një bateri litium-jon 12 V. Energjia nga bateria siguron moment rrotullues shtesë gjatë përshpejtimit, duke ofruar një përvojë më dinamike të vozitjes duke ulur konsumin e karburantit dhe emetimeve CO ₂ .         

Fuqia maksimale         

103 kW ose 116 kW (140 ose 160 hp)
varësisht nga versioni          

ndërruesi
manual apo automatik X-Tronic  

emetimet e CO2 sipas WLTP  
138 g/km ose 140 g/km
vlerat e certifikuara sipas protokollit të WTLP / burimi UTAC / korrik 2022  

konsumi
6,1L/100km
vlerat e certifikuara sipas protokollit të WTLP / burimi UTAC / korrik 2022  
voltazhi i baterisë  
12 V
Transmetuesi i fuqisë 100%
transmetues fuqie hibrid, që ju mundëson të zotëroni rrugën, butësisht dhe në mënyrë të qëndrueshme
deri në 80%
vozitje elektrike nëpër qytet(1)
deri në 40%
shpenzim më i ulët i karburantit(2)
0
arsye për të hezituar

 (1) varësisht nga niveli i karikuar i baterisë dhe mënyrës së vozitjes / burimit ibrendshëm i Renault / 2022

(2) Për një transmetues fuqie hibrid i plotë E-Tech krahasuar me një transmetues fuqie hibrid i butë automatik, sipas protokollit të WLTC City / burimi UTAC & IDIADA / Shtator 2022sistemi multimedial

openR

774 cm² të teknologjisë intuitive
"HEY GOOGLE, PUT SOME MUSIC ON!"
Sistemi multimedial openR link sjellë shërbimet më të mira të kompanive Google dhe Renault për t'ju shoqëruar gjatë udhëtimeve tuaja. Gjeni një vend parkimi, planifikoni udhëtimin tuaj, kontrolloni distancën e mbetur të vozitjes dhe dëgjoni muzikën tuaj të preferuar pa i larguar sytë nga rruga, duke përdorur të gjitha aplikacionet e preferuara.

zërimi hi-fi nga

Harman Kardon

 
Harman Kardon sound system - Renault Austral E-Tech full hybrid
teknologji surround sound me 12 altoparlantë
 Sistemi audio Harman Kardon karakterizohet me riprodhim besnik të zërit, me fuqi prej 485 W dhe deri në 12 altoparlantë të vendosur në mënyrë strategjike: 2 altoparlant në skajet e panelit , dy altoparlant të rangut të mesëm në dyert e përparme, dy altoparlantë surround, një altoparlant qendror në pjesën e përparme, dy altoparlant me zë të lartë dhe dy altoparlantë të mesëm në dyert e pasme dhe një sub-woofer në bagazh.   

KËNAQËSI E VOZITJES

KËNAQËSI E VOZITJES


që drejton të katër rrotat              
4control advanced - Austral E-Tech full hybrid
Rrezja e kthimit prej 10,1 m i krahasueshëm me një makine qyteti
Në shpejtësi të ulët, sistemi i avancuar 4Control di si të trajtojë çdo kthesë apo kthim gjysmë rrethor. Ndërsa në kthesa të mëdha, sistemi i drejtimit me 4 rrota rrit stabilitetin dhe sigurinë.

KËNAQËSI E VOZITJES

multi-sense


deri në 5 mënyra të vozitjes                 
MËNYRA E VOZITJES COMFORT
Kjo mënyrë e vozitjes ofron drejtpeshim të përsosur gjatë vozitjes, sepse i përshtatet kushteve më të shpeshta të vozitjes dhe përmbush kërkesat më të rëndësishme sa i përket komoditetit.

fortësia e drejtimit 25/100  
rezistenca e timonit në kthesa   

Reagimi i motorit 75/100

Kontrolli i reagimeve të motorit


rregullat e ndërruesit (automatik) 50/100  
pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 100/100  

përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 25/100  

përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët
MËNYRA E VOZITJES ECO
Drejtpeshimi më e mirë i efikasitetit, distancës dhe komoditetit duke ulur ndikimin negativ në mjedis.     
fortësia e drejtimit 25/100  
rezistenca e timonit gjatë kthesave  

Reagimi i motorit 25/100  
Kontrolli i reagimeve të motorit  

rregullat e ndërruesit (automatik) 25/100  
pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 50/100  

përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 25/100  
përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët
MËNYRA E VOZITJES SPORT
Për një kënaqësi më të theksuar dinamike gjatë vozitjes. Automjeti përshtat performancën duke mundësuar përshpejtim më të shpejt dhe një ndjesi më të mirë në timon.   

fortësia e drejtimit 100/100  

rezistenca e timonit gjatë kthesave  

Reagimi i motorit 100/100  
Kontrolli i reagimeve të motorit  

rregullat e ndërruesit (automatik) 100/100  
pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 100/100  
përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 100/100  
përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët
MËNYRA E VOZITJES PERSO
Mënyrë e vozitjes tërësisht e personalizueshme: reagimi i motorit, rezistenca e timonit, shkathtësia e shasisë, ndriçimi i ambientit, etj.  
   
fortësia e drejtimit 25/100  
rezistenca e timonit gjatë kthesave  

Reagimi i motorit 50/100  
Kontrolli i reagimeve të motorit  

rregullat e ndërruesit (automatik) 50/100  

pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 100/100  

përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 50/100  
përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët
MËNYRA E VOZITJES SNOW (1)
Një mënyrë e vozitjes specifike në borë ose rrugë të rrëshqitshme. Kjo mënyrë e vozitjes u jep shoferëve sigurinë shtesë kur ngasin automjetin në situata të veçanta sikur ajo në borë.  

fortësia e drejtimit 100/100  
rezistenca e timonit gjatë kthesave  

Reagimi i motorit 100/100  
Kontrolli i reagimeve të motorit  

rregullat e ndërruesit (automatik) 75/100  

pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 80/100  
përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 80/100  
përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët 

     (1)vetëm me opsionin Extended Grip     

MËNYRA E VOZITJES "ALL TERRAIN" (1)
Mënyrë e vozitjes që rrit kapacitetet për të vozitur në çdo lloj shtegu, zhavorr, dhe ose rërë, etj.  

fortësia e drejtimit 100/100  
rezistenca e timonit gjatë kthesave  

Reagimi i motorit 90/100  
Kontrolli i reagimeve të motorit  

rregullat e ndërruesit (automatik) 75/100  
pragu për ndryshimin e marsheve  

intensiteti i punës së klimës 80/100  
përshtatje e punës së klimës  

4Kontrolli i avancuar 80/100 

përshtatja e lëvizjeve të automjetit, edhe gjatë vozitjes me shpejtësi të ulët

 (1) vetëm me opsionin Extended Grip     


Siguria

32 SISTEME TË AVANCUARA TË NDIHMËS SË SHOFERITcamera 3D - Austral E-Tech full hybrid
Kamerë 3D për pamje 360°
Katër kamerat me pamje 360 shkallë përreth automjetit ju ndihmojnë ti kryeni manovrat tuaja pa u munduar.
intelligent adaptive cruise control - Austral E-Tech full hybrid
Tempomat inteligjent adaptiv, ndihmë aktive për shoferin
Sistemi rregullon shpejtësinë sipas kushteve të rrugës*, mban distancën e duhur dhe siguron qëndrimin në korsi. Kur trafiku ngadalësohet, sistemi Stop & Go lejon që automjeti të ndalojë dhe të niset automatikisht.

(1) E përfshirë për 5 vite


matrix led vision - Austral
Matrix LED vision
Kalim automatik ndërmjet dritave të gjata dhe të ulëta, që aktivizohen përmes kamerës së vendosur sipër xhamit para. Sistemi rregullon automatikisht formën e rrezes së dritës me trafikun dhe kushtet e motit për të shmangur shkëlqimin verbues dhe përshtat pamjen gjatë natës.
dhe 29 sisteme të tjera për ndihmë gjatë vozitjes, të ideuar për ti përmbushur të gjitha nevojat e juaja

HAPËSIRA E BRENDSHME

HAPËSIRA E MAGAZINIMIT E RRITURspace et aménagement modulaire - Austral
Orari modular i pjesës e brendshme
Pjesë e brendshme inovative. Hapësirë e madhe midis ulëseve të përparme, me një karikues wireless për telefonin tuaj inteligjent. 35 litra hapësirë modulare magazinimi që është lehtësisht e qasshme në pjesën e pasagjerëve.
5 ULËSE ME DHE STOLI PRAPA RRËSHQITËS
rear bench 5 seats - space control - Renault
Kur tërhiqet prapa për 16 cm (1), stoli rrëshqitës prapa ofron hapësirën më të madhe për këmbë në pjesën e pasme në këtë segment.

(1) varësisht prej versionit


2/3 - 1/3 STOLI RRËSHQITËS PRAPA (1)
rear bench seat - space control - Renault
Përshtatni me lehtësi kapacitetin e bagazhit duke rrëshqitur stolin prapa pjesërisht apo të tërin.

 (1) varësisht prej versionit     

ULËSJA E PASME RRËSHQITËSE
sliding rear bench seat - space control - Renault
Thjeshtë rrisni kapacitetin e bagazhit duke lëvizur stolin prapa për 16 cm.
3 ULËSE
rear bench 3 seats - space control - Renault
Shijoni një hapësirë shtesë magazinimi në pjesën e pasme deri në 960 dm3 (1) me këtë konfigurim.

(1) Standardi VDA


2 ULËSE
rear bench 2 seats - space control - Renault
Me një kapacitet deri në 1525 dm3 (1), ky konfigurim ju mundëson të transportoni shumë valixhe, dhe prap të keni hapësirë të mjaftueshme për shofer dhe pasagjer.     
(1) Standardi VDA