ZGJIDHJE TË KARKIMIT

KARIKIM TË LEHTË KUDO QË TË JENI

MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIK
 Renault Megane E-Tech 100% electric - home charging
NË SHTËPI OSE NË PUNË
Në shtëpi, karikoni RenaultMegane E-Tech 100% elektrik lehtësisht në rrjetin e brendshëm duke përdorur terminalin Wallbox, prizën Green'Up ose një prizë standarde shtëpiake.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - charging on the street
NË RRUGË
Keni dalë për të parë një film? Ndani një moment dhe karikoni automjetin tuaj në rrjetin e terminalit publik. Për udhëtimet tuaja më të gjata, rikuperoni deri në 300 km distancë brenda 30 minutave në një pikë karikimi të shpejtë.
Renault Megane E-Tech 100% electric - network
RRJETI I DILERËVE TË RENAULT
Përveç zgjidhjeve të karikimit publik dhe shtëpiak, Renault është këtu për t'i dhënë një shtytje karikimit tuaj, duke ju mundësuar qasje në pikat karikuese të të disponueshme* të rrjetit Renault të dilerëve. Ky rrjet tashmë ofron rreth 4000 pika karikimi në të gjithë Evropën. 
*varësisht orarit të punës të dilerëve.

PËRSHTAT KARIKIMIN NË SHTËPI

INSTALONI ZGJIDHJEN TUAJ TË KARIKIMIT NË SHTËPI PËRSHTAT KARIKIMIN NË SHTËPI
Pasi të bëheni pronarë i Megane E-Tech 100% elektrik, Mobilize Power Solutions ju ndihmon të instaloni zgjidhjen e karikimit në shtëpi. Merrni një ofertë me çmim fiks, që i përshtatet nevojave tuaja dhe pa kufizime. Teknikët tanë do të instalojnë zgjidhjen tuaj të karikimit para se automjeti juaj të dorëzohet, brenda një afati maksimal prej 45 ditësh pasi të është bërë porosia (sipas kohës lokale).     
PËRJETONI KARIKIM TË MENÇUR
Karikoni në kohë ideale duke përdorur Mobilize smart charge. Megane juaj E-Tech 100% elektrik karikohet automatikisht kur nevoja për energji elektrike është në nivelin më të ulët, për të reduktuar emetimet e juaja të CO22 me energjinë më të lirë dhe më të gjelbër. Planifikoni karikimini gjatë orëve të tarifës së ulët që ofron furnizuesit i juaj i energjisë, kështu ju gëzoni çmime tërheqëse dhe ndihmoni në drejtpeshimin e rrjetit të energjisë. Fleksibiliteti juaj shpërblehet: ndiqni kursimet tuaja përmes aplikacionit të dedikuar.     

KARIKIM I LEHTE GJATË UDHËTIMEVE

PËRFITO NGA KARIKIMI ME FUQI TË LARTË
Udhëtimi bëhet më i lehtë me Megane E-Tech 100% elektrik. Karta për karikim Mobilize charge ju mundëson qasje në rrjetin e pikave të karikimit IONITY të tensionit të lartë në më shumë se 1700 pika nëpër Evropë. Karikoni në autostradë me kapacitet deri në 350 kW. Të gjithë mbajtësit e kartave të karikimit Mobilize charge përfitojnë nga çmimet speciale të IONITY, duke filluar nga gushti 2022.     
RENAULT X IONITY PËRFITO NGA KARIKIMI ME FUQI TË LARTË
Udhëtimi bëhet më i lehtë me Megane E-Tech 100% elektrik. Karta për karikim Mobilize charge ju mundëson qasje në rrjetin e pikave të karikimit IONITY të tensionit të lartë në më shumë se 1700 pika nëpër Evropë. Karikoni në autostradë me kapacitet deri në 350 kW. Të gjithë mbajtësit e kartave të karikimit Mobilize charge përfitojnë nga çmimet speciale të IONITY, duke filluar nga gushti 2022.

KARIKO SA HAP E MBYLL SYTË

(1) rekomandohet të përdoret me raste.
(2) fuqia maksimale dhe koha e karikimit varen nga kushtet mesatare të motit (20°C).


ILUSTRIMET E PIKAVE TË KARKIMIT DHE KABLLOVE

Renault Megane E-Tech 100% electric charging solutions
Prizë e shtëpisë (e përforcuar ose standarde) + kabllo modulare 2
Renault Megane E-Tech 100% electric charging solutions
pikë karikimi (shtëpi ose publik) + kabllo mudulare 3
Renault Megane E-Tech 100% electric charging solutions
pikë e shpejtë publike e karikimit + kabllo i bashkangjitur në stacion

PYETJET TUAJA RRETH AUTOMJETEVE ELEKTRIKE

A keni pyetje të tjera në lidhje me automjetet elektrike? Ne i përgjigjemi pyetjeve në pjesen e dedikuar.